Lifestyle

Βρισηίδα Ανδριώτου: Στο χειρουργείο για πρόβλημα στο μάτι η influencer – «Ήρθε η ώρα»

Η νεαρή influencer είχε πλάι της τον αδερφό της, Λευτέρη, ο οποίος τη φρόντιζε, δίνοντάς της ό,τι χρειαζόταν

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η γνωστή influencer αντιμετώπιζε πρόβλημα στο αριστερό της μάτι.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε την είδηση μέσω ανάρτησής στο Instagram, και έτσι οι followers της influencer έμαθαν ότι ήταν στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί στο μάτι.

Η νεαρή influencer είχε στο πλευρό της τον αδερφό της, Λευτέρη, ο οποίος τη φρόντιζε, δίνοντάς της ό,τι χρειαζόταν.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου στο νοσοκομείο

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την επέμβαση στο μάτι

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για την εμπειρία της ως νύφη σε σχετική εκδήλωση, αποκαλύπτοντας πως από μικρή ήθελε να παντρευτεί στην εκκλησία.

Επιπλέον, για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να σταθεί δίπλα της, σημείωσε ότι το πιο σημαντικό είναι ο αμοιβαίος έρωτας και δεν τη νοιάζει η διαφορά ηλικίας.

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν είναι μπαμπάς για να διασκεδάζει με τα παιδιά του μόνο» είπε ο δικηγόρος του μετά τη δίκη με τη Σίσσυ Χρηστίδου
Την Παρασκευή 4 Απριλίου, η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε να ακούσει τα δύο ανήλικα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη
Ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης