Ελλάδα

Καιρός αύριο: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Στις Κυκλάδες, τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά και μέχρι τις πρωινές ώρες τοπικά επικίνδυνα

Βροχερός θα είναι ο καιρός αύριο Τρίτη 1η Απριλίου σε ολόκληρη τη χώρα σύμφωνα με την ΕΜΥ ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ.

Το δελτίο της ΕΜΥ αναφέρει πως ο καιρός αύριο 1η Απριλίου προβλέπει βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε όλη σχεδόν τη χώρα, κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου – Ικαρίας – Χίου), στα Δωδεκάνησα, στη Θεσσαλία και στις Σποράδες.

Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αττική, μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια και από το βράδυ στη δυτική και τη νότια Κρήτη.

Στις Κυκλάδες, τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά και μέχρι τις πρωινές ώρες τοπικά επικίνδυνα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στο ανατολικό Αιγαίο νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα Δωδεκάνησα έως 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 16 με 18 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες και εκ νέου το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά διαστήματα πιθανώς να είναι έντονα.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία πιθανώς να είναι έντονα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Μακεδονίας.
Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς και στη δυτική Μακεδονία από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι. Στην ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στις Κυκλάδες θα είναι ισχυρά και τοπικά επικίνδυνα, βαθμιαία όμως από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν. Το βράδυ ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη δυτική και τη νότια Κρήτη.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στην περιοχή Σάμου – Ικαρίας – Χίου και τα Δωδεκάνησα.
Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα Δωδεκάνησα νοτιοανατολικοί έως 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οστά και κρανίο σε δύσβατο σημείο στα Ιωάννινα – Φαίνεται πως ανήκουν στον Σλοβάκο φοιτητή που είχε εξαφανιστεί το περσινό καλοκαίρι
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τα οστά ανήκουν στον 23χρονο Σλοβάκο φοιτητή ο οποίος είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι του 2024
Ιωάννινα
Με πλούσιο ποινικό παρελθόν ο 42χρονος Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην Καλλιθέα – Ήταν καταχωρημένος με 5 διαφορετικά επίθετα
Ούτε με 1, ούτε με 2, αλλά με 5 διαφορετικά επίθετα ήταν καταχωρημένος στη βάση δεδομένων των ελληνικών αρχών ο 42χρονος Αιγύπτιος. Την...
Ο 42χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα 4