Ελλάδα

Νέα αναβολή στη δίκη των «Σπαρτιατών» για τις 2 Μαΐου

Από αναβολή σε αναβολή η δίκη

Αναβλήθηκε για τρίτη φορά η δίκη των «Σπαρτιατών», λόγω της απόφασης των δικηγορικών συλλόγων της χώρας που απαγορεύει στους δικηγόρους να παρασταθούν σε δικάσιμο που έχει διακοπεί περισσότερες από δύο φορές.

Η δίκη για υπόθεση της εξαπάτησης εκλογέων με κατηγορούμενους τους εκλεγμένους βουλευτές των Σπαρτιατών, τον Ηλία Κασιδιάρη και ένα δικηγόρο αναβλήθηκε για τις 2 Μαΐου.

«Ο εντολέας μου διασύρεται ως απατεώνας, να δοθεί σύντομη αναβολή» ανέφερε ο Βασίλης Καπερνάρος, συνήγορος του βουλευτή Χαράλαμπου Κατσιβαρδά, 

Με τη θέση αυτή συμφώνησε και ο εισαγγελέας της έδρας, ο οποίος τόνισε ότι η έκπτωση ή μη των βουλευτών εξαρτάται εμμέσως και από αυτή τη δίκη.

«Ήλπιζα ότι θα ευαισθητοποιηθεί ο δικηγορικός σύλλογος και θα επεδείκνυε ευαισθησία για την υπόθεση που αφορά την κοινοβουλευτική τάξη, δηλαδή την ουσία της Δημοκρατίας. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να γίνει δεκτό το αίτημα, αλλά συμφωνώ να προσπαθήσουμε να βρεθεί κοντινή δικάσιμος» τόνισε ο εισαγγελέας.

Η δίκη αυτή αφορά τις καταγγελίες από το βήμα της Βουλής του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα για πρακτικές Greek Mafia στο κόμμα του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θερμοκρασίες Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Οι τελευταίοι εκδρομείς θα εγκαταλείψουν τις πόλεις με λιακάδα, με καλό καιρό η περιφορά του Επιταφίου, ενώ με ήλιο και ζέστη θα γίνει το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία την Κυριακή του Πάσχα
Εκκλησία στη Σαντορίνη 2