Αθλητικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οπαδός των Πέισερς τον τρόλαρε με αυτοσχέδιο «ρολόι», τη στιγμή που εκτελούσε βολές

Ο φίλος των Ιντιάνα Πέισερς θέλησε να αγχώσει τον «Greek freak»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ. Η εκτέλεση των βολών, όμως, είναι κάποιο από τα σημεία του παιχνιδιού του στο οποίο δίνει… έξτρα δουλειά. Το γεγονός πως “καταναλώνει” αρκετό χρόνο στη “γραμμή της φιλανθρωπίας” για να εκτελέσει, έχει σχολιαστεί πάρα πολλές φορές, από αντιπάλους παίκτες αλλά και οπαδούς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν και στο Game 2 των playoffs του ΝΒΑ από τους Ιντιάνα Πέισερς (123-115). Οι φίλαθλοι των Ιντιάνα Πέισερς, όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν, αποφάσισαν να τρολάρουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τη στιγμή των βολών του, χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους.

Αυτή τη φορά, δεν έμειναν στο να μετράνε, φωνάζοντας τα δευτερόλεπτα που καθυστερούσε να εκτελέσει. Ένας από αυτούς βρέθηκε πίσω από τη ρακέτα με ένα αυτοσχέδιο ρολόι, που έδειχνε τα δέκα δευτερόλεπτα που είχε στη διάθεσή του ο “Greek freak”!

Επάνω στο ρολόι, ο οπαδός είχε γράψει “Greek time” δηλαδή “Ελληνική ώρα”.

Για την ιστορία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ηγήθηκε των Μπακς στο Game 2 με τους Πέισερς, με 34 πόντους (14/20 δίποντα, 6/10 βολές), 18 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 μπλοκ και 4 λάθη σε 40 λεπτά συμμετοχής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα