Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την «κατάρα» του εξάστερου στο ντοκιμαντέρ για το 7ο τρόπαιο της Euroleague

Με πρωταγωνιστή τον Γιαννακόπουλο το τρέιλερ της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε πέρυσι το 7ο ευρωπαϊκό του τρόπαιο και η Euroleague ετοίμασε ένα μεγάλο ντοκιμαντέρ για την πορεία του “τριφυλλιού” μέχρι την κορυφή της Ευρώπης, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πρωταγωνιστεί στο σχετικό τρέιλερ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως έσπασε την… κατάρα των 14 ετών χωρίς τίτλο στη Euroleague, λίγο πριν σηκώσουν το τρόπαιο στο Βερολίνο, ο Κώστας Σλούκας με τον Εργκίν Αταμάν. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίζεται στο γραφείο του να κρατάει στα χέρια του ένα εξώφυλλο εφημερίδας “Πράσινη”, παρουσιάζοντας το παρασκήνιο πίσω από ένα ιστορικό πρωτοσέλιδό της.

Οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου

«Πίσω στο 2012, όταν αποκλειστήκαμε από τον τελικό στην Κωνσταντινούπολη (σ.σ. από την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό), ο γενικός διευθυντής της εφημερίδας έβαλε με μεγάλα γράμματα στην πρώτη σελίδα: “Ο Παναθηναϊκός είναι και θα είναι για πάντα η εξάστερη ομάδα”.

Τα χρόνια περνούσαν, δεν παίρναμε το έβδομο αστέρι. Περνούσαν τα χρόνια. Οπότε πέρυσι είπα “πρέπει να σπάσω την κατάρα”. Πήγα λοιπόν στο τυπογραφείο και είπα “Θέλω να εκτυπώσω για μία ημέρα ξανά την εφημερίδα ώστε να σπάσω αυτήν την κατάρα”.

Φτιάξαμε αυτό: “Η ώρα έχει έρθει για εμάς να γίνουμε η επτάστερη ομάδα και όχι να μείνουμε στα έξι”. Σπάσαμε την κατάρα και πήραμε τον τίτλο. Αυτό θα το κρατήσω για πάντα».

Το ντοκιμαντέρ είναι ήδη διαθέσιμο στο κανάλι της Euroleague.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα