Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

24 ώρες Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη συνάντηση των «αιωνίων» αντιπάλων

24 ώρες Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη συνάντηση των «αιωνίων» αντιπάλων

Λίγες ημέρες απομένουν πριν τη συνάντηση των δύο «αιωνίων» αντιπάλων, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Καθώς λοιπόν οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για το ντέρμπι τα κανάλια του Novasports ετοιμάζονται κι αυτά με ένα 24ωρο αφιέρωμα με σκοπό να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους.

Έτσι οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου ως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου, για 24 ώρες δηλαδή, θα παρακολουθήσουν εικόνες γεμάτες συναίσθημα, παρελθόν, μνήμες και γνώση. Ολόκληρο το 24ωρο αφιέρωμα στο ντέρμπι θα προβληθεί και από την υπηρεσία Nova GO.

Η έναρξη του πρωτότυπου αυτού αφιερώματος θα γίνει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής με την προβολή των αναμετρήσεων των τελευταίων τριών ετών, δηλαδή αυτά που έγιναν στις 9/12/2012, 2/11/2013 και 22/2/2015. Στις 6 τα ξημερώματα θα προβληθεί η εκπομπή «Legend Stories: Τα ντέρμπι των αιωνίων έως σήμερα» και στις 7 η «Novasports Classic Zone» με ειδικό αφιέρωμα. Στις 9 το πρωί θα ξεκινήσει η εκπομπή «Pre Game Show» με αποκλειστικές συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και αναφορές σε όλα τα ντέρμπι από την ίδρυση της Α’ Εθνικής, το 1960, μέχρι το 2015 με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό. Καλεσμένοι θα είναι οι πρωταγωνιστές των αγώνων αυτών, αλλά και εκείνοι που κατέγραφαν τις προσπάθειές τους.

Επίσης, το «παρών» θα δώσουν οι ξένοι παίκτες που αγωνίστηκαν στις δύο ομάδες και θυμούνται πώς βίωσαν την ένταση και το πάθος των φιλάθλων, ενώ περισσότεροι από 40 ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα εξιστορήσουν τις αναμνήσεις τους. Παράλληλα θα υπάρξει και ένα αφιέρωμα στους ιδρυτές των δύο ομάδων και σε οικογένειες που παραδοσιακά υποστηρίζουν ένα σύλλογο. Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του μεγάλου αγώνα το δημοσιογραφικό επιτελείο των καναλιών Novasports, θα βάλει τους φίλους του ποδοσφαίρου στο κλίμα του αγώνα με τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, τις αφίξεις, τις ενδεκάδες και όλη την ανάλυση.

Στις 19:30 θα ξεκινήσει η κάλυψη του ντέρμπι και για την οποία θα χρησιμοποιηθούν 18 κάμερες, μεταξύ των οποίων η sky κάμερα και η ultra high speed, ώστε να μπορέσουν οι φίλαθλοι να «μπουν» μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στις 21:30 και ως τα μεσάνυχτα, το ντέρμπι θα μεταφερθεί στο στούντιο της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» με το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα, τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, την ανάλυση αλλά και πολλούς καλεσμένους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε