Τρίτη, 9 Ιουλ.
31oC Αθήνα

AEK: Ο Θωμάς Στρακόσα επίσημα παίκτης των «κιτρινόμαυρων» μέχρι το 2029

AEK: Ο Θωμάς Στρακόσα επίσημα παίκτης των «κιτρινόμαυρων» μέχρι το 2029

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Θωμάς Στρακόσα με τον Αλβανό τερματοφύλακα να υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι το 2029. Παρών στην παρουσίαση του και ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα, με την Ένωση να κάνει δικό της τον 29χρονο τερματοφύλακα μέχρι το 2029.

Ο διεθνής Αλβανός ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα έως το 2029, με τον ίδιο στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ να δηλώνει πως είναι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην παρουσίαση του Στρακόσια το παρών έδωσε και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα. Ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2029.

Ο Θωμάς Στρακόσα γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1995. Έχει αγωνιστεί στις Λάτσιο, Σαλερνιτάνα και Μπρέντφορντ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Ο 29χρονος τερματοφύλακας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, στο aekfc.gr:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου. Από σήμερα τέρμα τα λόγια και μόνο δουλειά».

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις