Αθλητικά

ATP Cup: Φινάλε με νέα ήττα για την Ελλάδα και τους Μάρκο Καλοβελώνη και Πέτρο Τσιτσιπά

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε ούτε στο διπλό κόντρα στην Αργεντινή, με τους Μάρκο Καλοβελώνη και Πέτρο Τσιτσιπά να γνωρίζουν την ήττα με 6-3, 4-6, (11-9) από τους Μάξιμο Γκονζάλεθ και Αντρές Μολτένι στο τελευταίο τους παιχνίδι στο ATP Cup.

Οι δύο Έλληνες τενίστες έκαναν υπερπροσπάθεια κόντρα στους Αργεντινούς, παρότι η… μοίρα της ομάδας είχε ήδη κριθεί και είναι χαρακτηριστικό ότι ο αδερφός του Στέφανου “έσφιξε” στο τέλος τα δόντια και αγωνίστηκε με τράβηγμα.

Το ματς ήταν μάλιστα ντέρμπι μέχρι τον τελευταίο πόντο, με τους Τσιτσιπά να επανέρχονται από το 9-6 στο 9-9, πριν γνωρίσουν τελικά την ήττα για το 3-0 των Αργεντινών επί των Ελλήνων, που “σφράγισε” και τυπικά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τα ημιτελικά του τουρνουά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ