Σάββατο, 17 Αυγ.
33oC Αθήνα

Αγγελόπουλοι: Δεν θέλαμε να μηδενιστεί ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μοίρασαν συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, ενώ απέφυγαν να σχολιάσουν όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα.

«Καιρός ήταν μάλλον. Ήταν μια ιστορική νίκη. Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή, σε όλους όσους κάθισαν στον πάγκο, αλλά και σε αυτούς που δεν ήταν στον πάγκο και ήταν όρθιοι, στην κερκίδα ή και όπου αλλού», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τόνισε, όταν ενημερώθηκε ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και ζητά επανάληψη του αγώνα: «Έχουν γίνει πολλά θέματα, αλλά δεν είναι ώρα να τα πούμε τώρα. Να μην δυναμιτίζουμε το κλίμα. Να τελειώσουν όλα ομαλά και θα τα πούμε. Ο κ. Σχινάς δήλωσε είπε ότι αν ο Παναθηναϊκός δεν βγει σε 15 λεπτά θα μηδενιζόταν και εμείς έιπαμε πως δεν θέλαμε να μηδενιστεί ο Παναθηναϊκός και για αυτό βοηθήσαμε, είπαμε να βγάλουμε τα άτομα έξω για να μη μηδενιστεί ο Παναθηναϊκός. Εμείς ήμασταν μέσα στους 22, δεν ξέρω τι νόημα είχε να βγει έξω ο γιατρός και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας. Σε όλα τα ντέρμπι είναι 35 από κάθε ομάδα. Δεν ξέρω τι έπαθαν σήμερα».

Τέλος, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ζήτησε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού άψογη συμπεριφορά στον τέταρτο τελικό, ενώ έδωσε σύνθημα νίκης για την Κυριακή: «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένας τελικός και εμείς θέλουμε να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ζητούμε από τους οπαδούς μας άψογη συμπεριφορά και να υποστηρίξουν μόνο την ομάδα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να πουμε πως πρώτη φορά στη ζωή μου ήρθα, οκ, πρώτη φορά χωρίς κόσμο δικό μας, καθώς είχαμε έρθει και το 2007 αλλά είχαμε κόσμο τότε. Από τον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν έχω κανένα παράπονο, με εξαίρεση κάποιες βρισιές από κάποιους και κάποια νερά που έπεσαν. Πρέπει να το πούμε αυτό, να το ακούσει και ο κόσμος μας και την Κυριακή να στηρίξει μόνο την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιαννακόπουλος:Δεν είμαι Βαρδινογιάννης ή Αλαφούζος να με γ@μ@νε στο γήπεδο! (VIDEO)


Του έκλεισε το σπίτι! Μια ανάσα απ΄το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Πάνοπλος για το break ο Ολυμπιακός

Με Γκιστ στον τρίτο τελικό ο Παναθηναϊκός

Αλβέρτης:Το δικό μας παιχνίδι στο δικό μας σπίτι

Λάσμε: Να εμφανιστούν άντρες στο παρκέ και στην εξέδρα

Προπονήθηκε ο Τζέιμς Γκιστ

Ο Ολυμπιακός έβγαλε έξω απ’το γήπεδο 2 οπαδούς με λέιζερ!

Παράπονα Γιαννακόπουλου για την διαιτησία!

“Σφαλιάρα” και ισοφάριση – Απίθανος Ολυμπιακός… διέσυρε τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε