Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

All Star του WNBA έκανε ολόγυμνη φωτογράφιση για το Playboy (pics)

All Star του WNBA έκανε ολόγυμνη φωτογράφιση για το Playboy (pics)
ΦΩΤΟ instagram

Η Λιζ Κάμπατζ είναι πια μία από τις κορυφαίες παίκτριες του WNBA και σταθερά μεταξύ των All Star της διοργάνωσης, αλλά “τάραξε τα νερά” στις ΗΠΑ, με μία “καυτή” φωτογράφισή της στο περιοδικό Playboy.

Η 28χρονη Αυστραλή (ύψους 2,03) εμφανίστηκε ολόγυμνη στο περιοδικό και μίλησε για το σεξ και τις… ταμπέλες στις γυναίκες, στη συνέντευξη που συνόδευσε τις “καυτές” φωτογραφίες της.

«Ναι, είμαι αθλήτρια ύψους 2,03 μ. και μου αρέσει να κάνω σεξ. Είμαι άνθρωπος και αυτό κάνουμε. Φαίνεται ότι επειδή είμαι αθλήτρια δεν μπορώ να είμαι σέξι; Δεν επιτρέπεται; Όλη η κοινωνία θέλει από μένα να καθίσω, να προπονηθώ και να παίξω. Θέλω να είμαι θηλυκή. Σε όλη μου τη ζωή μου έχουν πει να επικεντρωθώ στον αθλητισμό, αλλά στο τέλος είμαι άνθρωπος και παλεύω για πράγματα μεγαλύτερα από τον αθλητισμό. Όντας γυναίκα στον κόσμο του αθλητισμού έχω επίσης μεγάλη πίεση στη σεξουαλική μου ταυτότητα. Είμαι αμφιφυλόφιλη; Υπάρχει κάτι περίεργο; Γιατί δεν προσελκύομαι από γυναίκες; Όλοι περιμένουν να είμαι ομοφυλόφιλη. Όχι, μου αρέσουν οι άντρες», τόνισε μεταξύ άλλων η παίκτρια των Λας Βέγκας Έισιζ.

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις