Παρασκευή, 26 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Φορτούνη ο Ολυμπιακός! “Να δικαιώσω τους οπαδούς μας”

ΦΩΤΟ olympiacos.org
ΦΩΤΟ olympiacos.org

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη από την Καϊζερσλάουτερν με τον παίκτη να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα από το απόγευμα της Δευτέρας (21/7) ο Κώστας Φορτούνης, με τους “ερυθρόλευκους” να ανακοινώνουν την απόκτησή του, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες της μεταγραφής.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Φορτούνη”.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 22χρονος διεθνής μέσος είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ήμουν και μικρός εδώ και θέλω να δικαιώσω μέσα στο γήπεδο τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν εδώ», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει με την ομάδα για τη νέα σεζόν:

«Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το καλύτερο, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

Με την ομάδα μας να έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι της για τις ΗΠΑ και τον Καναδά ενόψει του International Champions Cup, ο Φορτούνης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σημασία της συμμετοχής σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά: «Είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να βρίσκεται εκεί όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες. Θα πάμε εκεί, θα δώσουμε τα φιλικά προετοιμασίας για να δει ο προπονητής τους καινούργιους παίκτες κι αυτό είναι πολύ καλό».

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας μας: «Τους οπαδούς μας θέλω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο για να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη».

Ολυμπιακός: Φιλικό στην Τουρκία για τους κατοίκους της Γάζας

Αναχώρησε για τις ΗΠΑ ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Φορτούνης: Διάλεξα Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ολυμπιακός: Υπογράφει ο Μπόγιαν, “κλεισμένος” ο Ντουρμάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε