Δευτέρα, 29 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Αντετονκούμπο: Θα μπορούσα να ήμουν στην… οικοδομή

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

O Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΝΒΑ, μίλησε απ’ το Μιλγουόκι και δήλωσε αποφασισμένος να αποδείξει ότι ανήκει στον «μαγικό κόσμο»!

Δεν είχαν περάσει λίγα λεπτά απ’ την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Μιλγουόκι, όταν 18χρονος διεθνής μπασκετμπολίστας, ο οποίος έγινε ο Έλληνας παίκτης που επελέγη στην υψηλότερη θέση (Νο.15) στο draft του ΝΒΑ, απάντησε στην τηλεφωνική μας κλήση. Τον πετύχαμε στην αίθουσα παραλαβής των αποσκευών, λίγες ώρες πριν απ’ την επίσημη παρουσίασή του απ’ τους Μπακς, που αποφάσισαν να επενδύσουν πάνω του, διαβλέποντας ότι τα προσόντα του είναι ικανά να τον μετατρέψουν σε μεγάλο πρωταγωνιστή στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Τα «Ελάφια» ήταν μία απ’ τις τέσσερις ομάδες (οι άλλες τρεις ήταν οι Ντάλας Μάβερικς, οι Ατλάντα Χοκς κι οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ) που είχαν υποσχεθεί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ότι θα τον επιλέξουν στο draft κι ο παίκτης, που για τους περισσότερους αναλυτές του ΝΒΑ ήταν το «μεγάλο μυστήριο» της φετινής σοδειάς των πρωτάρηδων, αισθανόταν πανευτυχής!

Η προηγούμενη νύχτα ήταν η πιο μαγική της ζωής του μέχρι την επόμενη. Απ’ το μηνιάτικο των €300 στον Φιλαθλητικό, ο διεθνής -με την Εθνική Νέων- point guard μετακομίζει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ζήσει το «αμερικάνικο όνειρο», υπογράφοντας 4τετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές €5.500.000 ($7.180.000), αφού οι Μιλγουόκι Μπακς θα καταβάλον στην Σαραγόσα το buy-out τους $1.000.000.

Το gazzetta.gr κατέγραψε τα πρώτα συναισθήματά του.

Παραμύθι χωρίς όνομα!

Draft NBA: Στο Νο15 ο Γιάννης Αντετοκούμπο! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε