Κυριακή, 21 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Αποβολή και… κατάρρευση! Ήττα με “τεσσάρα” για Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ pao.gr
ΦΩΤΟ pao.gr

Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός μετά την αποβολή του Νίκου Καρέλη (63′), δέχθηκε τέσσερα γκολ σε 12 λεπτά από την Λέγκια Γκντανσκ και επιστρέφει στην Αθήνα με το “βαρύ” 4-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι “πράσινοι” είχαν τον έλεγχο του αγώνα, καλές στιγμές και ένα γκολ. Μάλιστα, οι πράσινοι έφτασαν σε ένα γκολ δυο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους αλλά ο Κλωναρίδης υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Μέντες έχασε τον αντίπαλο του και έκανε το πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Βράνιες. Ο επιθετικός της Λέγκια έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αναστασίου έκανε τριπλή αλλαγή με τους Καρέλη, Λαγό και Τριανταφυλλόπουλο να μπαίνουν στην θέση των Κλωναρίδη, Δώνη και Κουτρουμπή.

Το σημείο που η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των Πολωνών ήταν το 63′, όταν ο Καρέλης είδε την κόκκινη κάρτα. Ο Αναστασίου προχώρησε σε τρεις ακόμα αλλαγές με τους Ταμπάκη, Ντίνα και Χουχούμη αντί των Κουτρουμπή, Κοτσόλη και Ατζαγκούν. Το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε -όμως- η Λέγκια της έδωσε την ώθηση να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης.

Οι Πολωνοί σκόραραν τέσσερις φορές μέσα σε ένα τέταρτο (66′ Παβλόφσκι, 72′ Γιανίτσκι, 75′ Βράνιες, 80′ Μακουζέφκσι), δίνοντας έτσι ένα σκληρό μάθημα στους “πράσινους”. Η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει την Κυριακή στη βάση της. Επόμενο φιλικό, στις 19/7 με τον Παναιγιάλειο, στο Αίγιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (64′ Ταμπάκης), Σπυρόπουλος (46′ Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Κουτρουμπής (65′ Μπούρμπος), Μέντες (78′ Ρισβάνης), Δώνης (46′ Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν (64′ Χουχούμης), Πέτριτς (64′ Ντίνας), Μπεργκ (78′ Μαλντίν), Κλωναρίδης (46′ Καρέλης). 

ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ: Τρέλα, Πιετρόφσκι, Γκανίτσκι, Βαλέντε, Λέκοβιττς, Μακουσέφσκι, Πόριτσουκ, Βράνιες, Παβλόφσκι (81′ Αλέξιτς), Ντιζέφσκι, Σαντάεφ (70′ Μπούκσα).

Διαβάστε ακόμα…

“Υπογράφει στη Μάιντς ο Καπίνο”

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Σίλντενφελντ!

Μπεργκ: Στον Παναθηναϊκό για πολλά χρόνια

Εγκρίθηκαν 8,6 εκατ. ευρώ για τη Λεωφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε