Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Αποχώρησε από την σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας ο Ολυμπιακός!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ακόμα δεν ξεκίνησε ο πρώτος τελικός μπάσκετ ανάμεσα στους “αιώνιους” και έχουμε προβλήματα, όσον αφορά τον δεύτερο. Στην σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας για τον αγώνα του ΟΑΚΑ, που θα λάβει χώρα την Κυριακή οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού αποχώρησαν, καθώς δεν έγιναν δεκτά κάποια αιτήματα που υπέβαλαν. Τα… βρήκαν η διοίκηση του αθλητικού κέντρου και ο Παναθηναϊκός

Η πλευρά του Ολυμπιακού αποχώρησε από τη σύσκεψη που έγινε το πρωί της Πέμπτης, παρουσία της αστυνομίας και του Παναθηναϊκού.

Οι “ερυθρόλευκοι” ζήτησαν να είναι κενή η εξέδρα πίσω από τον πάγκο της ομάδας, αλλά και να είναι άδειες οι θέσεις αριστερά και δεξιά της φυσούνας. Η αστυνομία τόνισε πως δεν υπήρχε λόγος να γίνει κάτι τέτοιο, με την πλευρά του Ολυμπιακού να υποστηρίζει πως έτσι δεν τηρούνται τα ίδια μέτρα με αυτά που αποφασίστηκαν για τον αγώνα του ΣΕΦ.

Οι Πειραιώτες ζήτησε επίσης να μην μπουν στο γήπεδο και κοντά στον αγωνιστικό χώρο άνθρωποι με κάρτες… αμφιβόλου προέλευσης, απειλώντας πως αν διαπιστώσουν τέτοιες παρουσίες θα φύγουν από το γήπεδο. Οι τόνοι ανέβηκαν εκατέρωθεν και η πλευρά των πρωταθλητών αποχώρησε.

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την διοίκηση του ΟΑΚΑ, υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές το πρωί της Πέμπτης, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να τονίζει αποχωρώντας πως όποια προβλήματα υπήρχαν επιλύθηκαν. Έτσι θα διεξαχθεί κανονικά ο δεύτερος αγώνας στο ΟΑΚΑ την Κυριακή.

Διαβάστε ακόμα…

Απορρίφθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού από το ΕΣΚΑΝ

Κόντρα ΟΑΚΑ – Παναθηναϊκού – Στον… αέρα ο δεύτερος τελικός της Α1(;)

Αίτημα Γιαννακόπουλου για έλεγχο ντόπινγκ στους τελικούς

“Το πάθος θα κρίνει τον πρωταθλητή”

Ο Νεϊμάρ, ο Σπανούλης και ο… Μέσι του χάντμπολ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε