Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Αργεντινή – Βοσνία 2-1: Έσπασε την… κατάρα ο Μέσι (VIDEO)

Αργεντινή – Βοσνία 2-1: Έσπασε την… κατάρα ο Μέσι (VIDEO)

Χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του Κολάσινατς και το πρώτο γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 8 χρόνια για τον Λιονέλ Μέσι ώστε να καταφέρει η (κακή) Αργεντινή να νικήσει 2-1 τη Βοσνία στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στο θρυλικό Μαρακανά, η Βοσνία αιφνιδίασε… γενικώς. Αφενός γιατί παίκτης της σκόραρε μόλις στο 2ο λεπτό (το πιο γρήγορο γκολ του Μουντιάλ μέχρι στιγμής) αλλά το προβάδισμα το πήρε η Αργεντινή.

Η παρέα του Μέσι όμως μάλλον δεν περίμενε τέτοια εμφάνιση από της «πρωτάρα» σε Μουντιάλ, Βοσνία, και δεν εκμεταλλεύθηκε το 1-0. Οι Βόσνιοι πίεζαν και οι Αργεντινοί έπαιζαν με αντεπιθέσεις…


Οι αλλαγές του προπονητή της Αργεντινής, Αλεχάντρο Χαβιέ Σαμπέλα, στο ημίχρονο άλλαξαν το σύστημα και την εικόνα της “αλμπισελέστε” και έδωσαν άλλη εικόνα στην ομάδα του. Και στο 65ο λεπτό, ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να πανηγυρίσει ξανά γκολ σε Μουντιάλ και το πανηγύρισε έξαλλα!

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, η προηγούμενη φορά που είχε σκοράρει σε Παγκόσμιο Κύπελλο ο Μέσι ήταν στο Μουντιάλ της Γερμανίας και συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου όταν η Αργεντινή είχε αντιμετωπίσει τη Σερβία.

Η Βοσνία δεν το έβαλε κάτω ούτε μετά το 2-0. Μείωσε με τον Ιμπίσεβιτς στο 85′, πίεσε στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει άλλη φορά τον Ρομέρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκίνημα με 3άρα για την Γαλλία (VIDEO)

Σαμαράς: Δεν θα αλλάξουμε φιλοσοφία

Εθνική: Απειλούν με μηνύσεις οι διεθνείς (ΦΩΤΟ)

Ξέσπασε ο Χαριστέας! “Ο πιο κομπλεξικός λαός του κόσμου”

Αγγλία-Ιταλία: Τραυματίστηκε πανηγυρίζοντας το γκολ (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε