Παρασκευή, 26 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Aρνάλντι – Τσιτσιπάς: Για την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros ο Έλληνας τενίστας

Aρνάλντι – Τσιτσιπάς: Για την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros ο Έλληνας τενίστας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αντιμετωπίζει τον Ιταλό, Mατέο Αρνάλντι, με στόχο ο Έλληνας τενίστα να προκριθεί στα προημιτελικά του Roland Garros.

O Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ματέο Αρνάλντι για τους «16» του Roland Garros, μια αναμέτρηση που θα γίνει στο «Suzanne-Lenglen» και την οποία ο 25χρονος αθλητής θέλει να κερδίσει, για να περάσει στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Αυτή μάλιστα θα είναι η πέμπτη συνεχόμενη παρουσία του Τσιτσιπά στον τέταρτο γύρο του γαλλικού Grand Slam, ένα αρκετά σημαντικό επίτευγμα.

Μέχρι στιγμής στο Roland Garros, ο «Στεφ» έχει αποκλείσει κατά σειρά τους Μάρτον Φούτσοβιτς (3-0 σετ), Ντάνιελ Αλτμάιερ (3-1 σετ) και Ζιζέν Ζανγκ (3-0 σετ).

Με αυτό τον τρόπο το Νο.9 στην κατάταξη θέλει να κάνει το ίδιο και απέναντι στον Αρνάλντι (Νο.35) στην πρώτη τους μεταξύ συνάντηση.

Η αναμέτρηση θέλει προσοχή από μέρους του Τσιτσιπά, καθώς ο αντίπαλος του στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 3-0 σετ, σε μια τεράστια έκπληξη.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Roland Garros το νικητή της αναμέτρησης Φέλιξ Οζιέ Αλιασίμ (Νο. 21) – Κάρλος Αλκαράθ  (Νο.3).

Μάλιστα αυτός δεν θα είναι ο μοναδικός αγώνα για τον Τσιτσιπά στο πρόγραμμα της Κυριακής (2/06/24), καθώς ο ίδιος θα αγωνιστεί μαζί με τον αδελφό του Πέτρο στο διπλό ανδρών απέναντι στους Μολκάνοφ και Σμιθ.

Επίσης άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής εάν ο Τσιτσιπάς αγωνιστεί και σε τρίτο παιχνίδι, καθώς είναι πιθανό να συμμετέχει με την σύντροφο του Πάολα Μπαντόσα στο μεικτό διπλό, χωρίς ωστόσο για την ώρα να είναι κάτι δεδομένο.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις