Κυριακή, 1 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Athens Kallithea – Παναθηναϊκός: «Επιστροφή» στη Super League με εκτός έδρας ματς στη Λεωφόρο

Athens Kallithea – Παναθηναϊκός: «Επιστροφή» στη Super League με εκτός έδρας ματς στη Λεωφόρο
Eurokinissi

Λίγες ημέρες μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Λανς στο Conference League, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην… ελληνική πραγματικότητα, αντιμετωπίζοντας τη νεοφώτιστη Athens Kallithea ως τυπικά φιλοξενούμενος στη Λεωφόρο (22:00, newsit.gr, COSMOTE SPORT1).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Athens Kallithea για την 3η αγωνιστική της Super League και θέλει να δείξει σημάδια βελτίωσης, μετά και τη μεγάλη πρόκριση που πήρε επί της Λανς και πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Nations League.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός μπήκε με το… αριστερό στη φετινή Super League, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, για να ακολουθήσει η δύσκολη επικράτηση επί του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ, με γκολ στις καθυστερήσεις.

Απ’ την άλλη, η Athens Kallithea έχει ξεκινήσει με δύο εκτός έδρας παιχνίδια τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό, με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα.

Το “τριφύλλι” θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του που αναμένεται να… πρασινίσουν τη Λεωφόρο, έχοντας στην διάθεσή τους γύρω στα 10.000 εισιτήρια!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει να αντιμετωπίσει τρία προβλήματα, με τους τραυματισμούς των Σβέριρ Ίνγκασον και Φίλιπ Μαξίμοβιτς να τους κρατούν εκτος αποστολής του Παναθηναϊκού. Την ίδια στιγμή, ο Αλεξάντρ Γερεμέγεφ που δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Απ΄ την άλλη, ο Μάσιμο Ντονάτι δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές στην 11άδα, σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε κόντρα στον Ολυμπιακό. δεν μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του Τζόσουα Μεχίας, ο οποίος υπέστη κάταγμα κλείδας στην αναμέτρηση και θα μείνει εκτός δράσης για δυο μήνες! O Βαλμπουενά είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς, όπως και ο Νίκολίτς.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπερναμπέ, Μότοκ, Ισιμάτ Μιρέν, Πασαλίδης, Μανθάτης, Ματίγια, Ντιμπά, Σοΐρι, Μερκάτι, Μουτίνιο, Ουλντρίκις.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μαξ, Ζέκα, Τσέριν, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Πελίστρι, Σπόραρ.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

Βοηθοί διαιτητή: Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας).

4ος διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας).

VAR: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας).

AVAR: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις