Τετάρτη, 18 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Australian Open – Απογοητευμένος ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ από τον αποκλεισμό: «Δεν αξίζω έτσι να γίνω το Νο1»

Australian Open – Απογοητευμένος ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ από τον αποκλεισμό: «Δεν αξίζω έτσι να γίνω το Νο1»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Australian Open, μετά την ήττα του με 3-0 σετ (6-3, 7-6, 6-3) από τον Ντένις Σαποβάλοφ, στη μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής στο τουρνουά των ανδρών.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης δεν κατάφερε καν να “παλέψει” για την πρόκριση στα προημιτελικά και μετά το ματς ήταν εμφανώς απογοητευμένος στις δηλώσεις του.

«Έπαιζα άσχημα όλη την εβδομάδα. Δεν έπαιζα καλά, ίσως έκανα ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Τζον Μίλμαν. Επίσης, είναι τελείως διαφορετικό να παίζεις μέρα και νύχτα εδώ. Ούτε αυτό με βοήθησε, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να πάω καλύτερα. Ήρθα εδώ με στόχο να κερδίσω και ίσως να γίνω Νο1. Αν, όμως, παίζω έτσι, δεν το αξίζω. Είναι τόσο απλό».

Για το στόχο να γίνει Νο1 και τη συνέχεια της σεζόν δε, ο Ζβέρεφ είπε τα εξής: «Μετά από ένα ματς σαν αυτό, είναι γελοίο να μιλάω γι’ αυτό. Πρέπει πρώτα να τα βρω με τον εαυτό μου.

Είχα καλή off-season, καλή προετοιμασία. Καμία φορά δεν μετράει μόνο αυτό. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να πάω καλύτερα. Δεν φταίει κανείς άλλος. Δεν είναι ευθύνη του προπονητή, της ομάδας, κανενός. Είναι μόνο δική μου. Ως Νο3 στον κόσμο, πρέπει να έχω την ευθύνη για το τι κάνω και το τι δεν κάνω. Σήμερα δεν ήμουν όσο καλός χρειαζόταν για να νικήσω τον Ντένις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις