Τετάρτη, 26 Ιουν.
30oC Αθήνα

Basket League: Πρόστιμo 20.000 ευρώ σε Ματίας Λεσόρ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη για το μεταξύ τους επεισόδιο

Basket League: Πρόστιμo 20.000 ευρώ σε Ματίας Λεσόρ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη για το μεταξύ τους επεισόδιο

Με πρόστιμο 20.000 ευρώ ο καθένας, τιμωρήθηκαν ο Ματίας Λεσόρ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης από την ΔΕΑΒ, για το επεισόδιο που είχαν μετά τη λήξη του τρίτου τελικού της Basket League.

Ο Ματίας Λεσόρ και ο Γιαννούλης Λάρεντζάκης τιμωρήθηκαν με 20.000 ευρώ ο κάθε ένας, για το μεταξύ τους επεισόδιο, μετά τον τρίτο τελικό της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Οι δυο αθλητές μετά το τέλος του αγώνα αντάλλαξαν κλωτσιές, με την πράξη τους να μην μένει ατιμώρητη.

Την εν λόγω ποινή επέβαλε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, η οποία στην ανακοίνωσή της δεν αναφέρει τα ονόματα των δύο παικτών.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Με την υπ’ αριθμ. 44/2024 Απόφασή της επιβλήθηκε σε βάρος δύο φυσικών προσώπων -επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΚTOR και της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ- διοικητικό πρόστιμο ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 € ) εις έκαστον για σοβαρό φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό και έλαβε χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου Ο.Α.Κ.Α. μετά την λήξη του αγώνα ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ACTOR – ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ στις 10/06/2024 για το πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών (BASKET LEAGUE), αγωνιστικής περιόδου 2023/2024, που διοργανώνεται από τον ΕΣΑΚΕ. Εφαρμογή άρθρου 9 του ν. 5085/2024».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις