Site icon NewsIT

Bundesliga: «Γκέλα» η Ντόρτμουντ – Με ανατροπή αύξησε τη διαφορά η Μπάγερν Μονάχου

11.12.2021 | 18:31
Bundesliga: «Γκέλα» η Ντόρτμουντ – Με ανατροπή αύξησε τη διαφορά η Μπάγερν Μονάχου

Soccer Football - Bundesliga - VfL Bochum v Borussia Dortmund - Ruhrstadion, Bochum, Germany - December 11, 2021 Borussia Dortmund's Nico Schulz looks dejected after VfL Bochum's Sebastian Polter scores their first goal REUTERS/Thilo Schmuelgen DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μπόχουμ και η Μπάγερν Μονάχου εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της για να αυξήσει τη διαφορά στην κορυφή της Bundesliga στο +6, μετά το 2-1 με ανατροπή επί της Μάιντζ.

Οι “Βαυαροί” βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 22′ με γκολ του Οσινίβο, αλλά ο Κομάν ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και ο Μουσιαλά έφερε… τούμπα το ματς στο 74′ από ασίστ του Παβάρ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Την ίδια ώρα, οι Βεστφαλοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο Μπόχουμ, γλιτώνοντας έστω τον ένα βαθμό στο 85′, με γκολ του Μπραντ από ασίστ του Χάαλαντ, αφού οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί από το 40 με πέναλτι και είδαν το VAR να τους ακυρώνει και ένα δεύτερο τέρμα στο 54′.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version