Παρασκευή, 27 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Champions League, Άγιαξ – Μπεσίκτας 2-0 και Σαχτάρ – Ίντερ 0-0: 2Χ2 άνετα ο «Άιαντας», Δίκαιη «μοιρασιά» στο Κίεβο

Champions League, Άγιαξ – Μπεσίκτας 2-0 και Σαχτάρ – Ίντερ 0-0: 2Χ2 άνετα ο «Άιαντας», Δίκαιη «μοιρασιά» στο Κίεβο
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Άγιαξ νίκησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία την Μπεσίκτας στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League, ενώ Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ίντερ μοιράστηκαν τους βαθμούς στη ματσάρα του Κίεβο, από την οποία έλειψε μόνο το γκολ.

Τη μοναξιά της κορυφής του 3ου ομίλου απολαμβάνει ο Άγιαξ, αφού χωρίς δυσκολία υπέταξε την ελλειπέστατη Μπεσίκτας στην Ολλανδία. Οι γηπεδούχοι είχαν από το ξεκίνημα του ματς τον έλεγχο, αλλά η Μπεσίκτας απείλησε πρώτη με τον Μπατσουαγί να έχει δοκάρι στο 10′.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα το ματς ήταν ένας μονόλογος του «Αίαντα» που έχασε τρομερές ευκαιρίες, ανοίγοντας τελικά το σκορ με τον Μπεργκχάουζ στο 17′, ενώ ο Αγιέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 43′ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0, αφού στο δεύτερο μέρος έγιναν ελάχιστες αξιόλογες φάσεις.

Στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου, η Σαχτάρ και η Ίντερ έμειναν στο 0-0, παρ’ ότι είχαν και οι δύο «σωρεία» ευκαιριών για να πάρουν τη νίκη, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τραορέ στο 10ο λεπτό για τους γηπεδούχους και με τους πρωταθλητές Ιταλίας να χάνουν τεράστιες ευκαιρίες στο φινάλε για να φύγουν με το «διπλό», αλλά τον πολύπειρο Πιάτοφ να κρατάει το «μηδέν» στην εστία του με εντυπωσιακές επεμβάσεις.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις