Τρίτη, 3 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Champions League: Άγιαξ – Ρέιντζερς 4-0, Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-3

Champions League: Άγιαξ – Ρέιντζερς 4-0, Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-3
Reuters

Ο Άγιαξ σαν σε προπόνηση συνέτριψε τη Ρέιντζερς με 4-0 και άρχισε με το καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Champions League. Περίπατος της Σπόρτινγκ  Λισαβόνας στη Φρανκφούρτη, επικρατώντας της Άιντραχτ με 3-0.

Στο ματς του πρώτου ομίλου, ο Άγιαξ προσέφερε μια μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση επικρατώντας της περσινής φιναλίστ του Europa League με 4-0, δείχνοντας άγριες διαθέσεις από νωρίς στο Champions League.

Ο Αίαντας χρειάστηκε ένα τέταρτο για να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Άλβαρεζ  Στίβεν Μπέρχαουζ και Μοχάμεντ Κουντούς,. Ο Στίβεν Μπέρχβαϊν διαμόρφωσε το τελικό 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πέτυχε την πρώτη νίκη στην ιστορία της επί γερμανικού εδάφους επικρατώντας με 3-0 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η ομάδα του Αλεξανδρόπουλου( έμεινε στον πάγκο), ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και  με τα γκολ των Έντουαρντς, Τρινκάο και Νούντο Σάντος έφτασαν σε έναν θρίαμβο απέναντι στην κάτοχο του Europa League.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις