Πέμπτη, 22 Αυγ.
27oC Αθήνα

Champions League: «Αγκαλιά» με την πρόκριση Σάλτσμπουργκ και Σπάρτα Πράγας

Champions League: «Αγκαλιά» με την πρόκριση Σάλτσμπουργκ και Σπάρτα Πράγας

Η Σάλτσμπουργκ και η Σπάρτα Πράγας έκαναν διπλά στα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ του Champions League και βρίσκονται πλέον με το ένα… πόδι στη League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με γκολ των Νενέ και Κιάεργκααρντ, η Σάλτσμπουργκ πέρασε άνετα από την έδρα της Ντιναμό Κιέβου και με το υπέρ της 2-0, δύσκολα θα χάσει πια την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Ίδιο αποτέλεσμα και για την Σπάρτα Πράγας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλμε, καθώς η ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στον προηγούμενο γύρο του Champions League, ηττήθηκε στη Σουηδία με 2-0 και πλέον χρειάζεται υπέρβαση για να παραμείνει στη διοργάνωση.

Αντίθετα, πιο αμφίρροπα ήταν τα άλλα δύο παιχνίδια της βραδιάς. Στην Ελβετία, η Γαλατασαράι επανήλθε από το 2-0 σε 2-2, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 3-2 από τη Γιούνγκ Μπόις, μένοντας και με 10 παίκτες στη φάση που έφερε το πέναλτι για το τρίτο γκολ των Ελβετών. Αντίστοιχα, στη Δανία, η Μίντιλαντ βρέθηκε να χάνει από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, έχοντας και τρία δοκάρια στο ματς, αλλά βρήκε στη συνέχεια την ισοφάριση και με το τελικό 1-1 έμεινε “ζωντανή” για την πρόκριση στη League Phase του Champions League.

Τα αποτελέσματα στο Champions League

Τετάρτη 21/08/24

Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία) – Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) 3-2

Μίντιλαντ (Δανία) – Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) 1-1

Μάλμε (Σουηδία) – Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) 0-2

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) – Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 0-2

Τα χθεσινά αποτελέσματα

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν) 3-0

Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 2-1

Λιλ (Γαλλία) – Σλάβια Πράγας (Τσεχία) 2-0

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις