Site icon NewsIT

Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Όλα θα κριθούν στο «Ολντ Τράφορντ»

24.02.2022 | 00:01
Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Όλα θα κριθούν στο «Ολντ Τράφορντ»

Soccer Football - Champions League - Round of 16 First Leg - Atletico Madrid v Manchester United - Wanda Metropolitano, Madrid, Spain - February 23, 2022 Atletico Madrid's Stefan Savic in action with Manchester United's Cristiano Ronaldo REUTERS/Juan Medina

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η… καλύτερη ομάδα μέσα στο “Wanda Metropolitano”, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε το γκολ της ισοπαλίας (1-1) δέκα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, έχοντας “ανεβασμένη” εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, η ομάδα που θα φύγει νικήτρια από τη ρεβάνς του “Ολντ Τράφορντ” θα πάρει και το “εισιτήριο” για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε με… φόρα στην αναμέτρηση, πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά για το γκολ. Μόλις στο 8′ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά από εξαιρετική σέντρα του Λόντι, ο Ζοάο Φέλιξ έπιασε δύσκολη κεφαλιά – ψαράκι και έκανε το 1-0 (δοκάρι και μέσα η μπάλα).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισορρόπησε το ματς και προσπάθησε να “χτίσει” κάποια καλή επιθετική προσπάθεια. Παρόλα αυτά, δεν… έδειξε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνέχισε να βγάζει ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και έμοιαζε πιο επικίνδυνη για να φτάσει σε ένα ακόμα γκολ, αν και δεν το πέτυχε μέχρι την ανάπαυλα. Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους (45′), είχε δοκάρι (λίγο έλειψε ο Λίντελοφ να βάλει απίθανο αυτογκόλ).

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό αλλά κασι νεύρα, με την Ατλέτικο να έχει ελαφρά υπεροχή και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσπαθεί να “βάλει” καλύτερα στο παιχνίδι τον… άφαντο Κριστιάνο Ρονάλντο. Την ίδια στιγμή, ο Ντιέγκο Σιμεόνε έβγαλε από το ματς τους Λόντι και Ζοάο Φέλιξ, “κόβοντας” δύναμη από την ομάδα του.

Τελικά, η “απάντηση” της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε στο 80′. Ο Μπρούνο Φερνάντες έβγαλε μπαλιά για τον Ελάνγκα που δεν.. κόπηκε και ο παίκτης την Γιουνάιτεντ σκόραρε με πλασέ από τη μεγάλη περιοχή για το 1-1 (πρώτο του γκολ στη διοργάνωση).

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βγήκε.. μπροστά στο φινάλε, για να φτάσει στο γκολ της νίκης και στο 87′ είδε τον Γκριεζμάν να στέλνει -με πλασέ εντός μεγάλης περιοχής- την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version