Τετάρτη, 28 Αυγ.
27oC Αθήνα

Champions League: Επεισοδιακή πρόκριση για τη Γιουνγκ Μπόις στην Κωνσταντινούπολη, στη League Phase Σπάρτα Πράγας και Σάλτσμπουργκ

Champions League: Επεισοδιακή πρόκριση για τη Γιουνγκ Μπόις στην Κωνσταντινούπολη, στη League Phase Σπάρτα Πράγας και Σάλτσμπουργκ

Η Γιουνγκ Μπόις, η Σπάρτα Πράγας και η Σάλτσμπουργκ εξασφάλισαν την παρουσία τους στη League Phase του Champions League.

Η Γιουνγκ Μπόις έκανε την έκπληξη της βραδιάς στα πλέι οφ του Champions League, με τους Ελβετούς να πανηγυρίζουν μία τεράστια πρόκριση στην καυτή έδρα της Γαλατασαράι.

Η Γιουνγκ Μπόις όχι μόνο κατάφερε να υπερασπιστεί το 3-2 του πρώτου αγώνα, αλλά επικράτησε με 1-0 και στη Κωνσταντινούπολη, στέλνοντας τους Τούρκους στο Europa League.

Ο Βιργκίνιους πέτυχε το γκολ της νίκης στο 87′, με το παιχνίδι να είναι επεισοδιακό, αφού οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να ελέγξουν τα νεύρα τους.

Δεκάδες αντικείμενα έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους, αλλά και μετά το γκολ της Γιουνγκ Μπόις, με τον Μουσλέρα να αποβάλλεται, μάλιστα, με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς χτύπησε τον σκόρερ της Γιουνγκ Μπόις που πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα πρόκρισης που σημείωσε.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της βραδιάς, τα φαβορί πέρασαν. Η Σπάρτα Πράγας υπερασπίστηκε το 0-2 του πρώτου αγώνα με τη Μάλμε, επικράτησε και στην Τσεχία των Σουηδών με 2-0 και προκρίθηκε στη League Stage του Champions League.

Πρόκριση και για τη Σάλτσμπουργκ, η οποία υπερασπίστηκε το 0-2 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου και με το 1-1 στην Αυστρία, έκλεισε θέση στο Champions League της νέας περιόδου.

Στις αναμετρήσεις ρεβάνς για τα πλέι οφ του Champions League (σε παρένθεση το σκορ των πρώτων αναμετρήσεων) σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)-Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) 0-1 (2-3)

* Προκρίθηκε η Γιουνγκ Μπόις με 4-2

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Ντιναμό Κιέβου 1-1 (2-0)

* Προκρίθηκε η Σάλτσμπουργκ 3-1

Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)-Μάλμε (Σουηδία) 2-0 (2-0)

* Προκρίθηκε η Σπάρτα Πράγας με 4-0

Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) 28/8 (0-3)

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία)-Μίντιλαντ (Δανία) 28/8 (1-1)

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) 28/8 (1-2)

Σλάβια Πράγας (Τσεχία)-Λιλ (Γαλλία) 28/8 (0-2)


* Η κλήρωση της League phase του Champions League είναι προγραμματισμένη για τις 29 Αυγούστου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις