Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Champions League: Η Μάλμε διέλυσε την Κλάκσβικ και περιμένει τον ΠΑΟΚ

Champions League: Η Μάλμε διέλυσε την Κλάκσβικ και περιμένει τον ΠΑΟΚ

Η Μάλμε διέλυσε εντός έδρας την Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε με 4-1 στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού του Champions League και προετοιμάζεται από σήμερα (23/7) για τη διπλή «μάχη» με τον ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό.

Αρκεί και ο πρωταθλητής Ελλάδας να δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, την οποία θα φιλοξενήσει το βράδυ της Τετάρτης (24/7, 20:30) στην Τούμπα και την προσεχή εβδομάδα θα μεταβεί στη Βοσνία για τη ρεβάνς.

Η σουηδική Μάλμε έβαλε τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο 45λεπτο, όταν προηγήθηκε με 3-0, χάρη στα δύο γκολ του Γιόνσον και του Μπολίν. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά με τον Φρεντέρικσμπεργκ στο 71′, ωστόσο, πέντε λεπτά πριν το 90′ ο Ρικς διαμόρφωσε το τελικό 4-1 και, πλέον, η Μάλμε, θα έχει ουσιαστικά στη συνέχεια το μυαλό της στα ματς του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς.

Ο προπονητής των Σουηδών, Χένρικ Ρίσντρομ, παρέταξε τους: Νταλίν, Στρίγκερ-Λάρσεν (62′ Μακόλι), Γιάνσον, Ζάντερστρομ, Μπουσανέλο, Μπολίν, Γιόνσεν, Πένια, Νανάσι (72′ Αλί), Μποθίμ (72΄ Ρικς), Κίεσε Τελίν.

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης έκανε ο ΑΠΟΕΛ. Με το γκολ του Μαρκίνιος (38′ πέν.) οι πρωταθλητές Κύπρου επικράτησαν με 1-0 της Πετροκούμπ (Μολδαβία) και την επόμενη εβδομάδα θα προσπαθήσουν εκτός έδρας να «σφραγίσουν» το «εισιτήριο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις