Τετάρτη, 18 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Champions League: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Ίντερ στη «μάχη» των πρωταθλητριών στη δεύτερη ημέρα της League Phase

Champions League: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Ίντερ στη «μάχη» των πρωταθλητριών στη δεύτερη ημέρα της League Phase
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά από ένα φοβερό ξεκίνημα με 28 γκολ, η League Phase του Champions League συνεχίζεται σήμερα με έξι αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει το Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ.

Ένα χρόνο μετά το μεταξύ τους τελικό στο Champions League, όπου η Μάντσεστερ Σίτι είχε νικήσει με 1-0 την Ίντερ για τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα της ολοκαίνουργιας League Phase.

Όντας πρωταθλητές σε Αγγλία και Ιταλία αντίστοιχα την περασμένη σεζόν, “Πολίτες” και “νερατζούρι” θέλουν να διατηρήσουν τα… σκήπτρα τους στα εγχώρια πρωταθλήματα, αλλά το Champions League είναι προτεραιότητα και η “μονομαχία” ανάμεσά τους, μπορεί να κάνει τη διαφορά ενόψει της συνέχειας.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της δεύτερης ημέρας της League Phase του Champions League δε, ελληνικό ενδιαφέρον έχουν και τα Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ, με τον Χρήστο Τζόλη να έχει ξεκινήσει “καυτός” την πορεία του στη βελγική ομάδα, και Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας, αφού στην τσεχική ομάδα αγωνίζεται ο Κυριάκος Σαββίδης.

Το πρόγραμμα της ημέρας στο Champions League

Μπολόνια – Σαχτάρ 19:45

Σπάρτα Πράγας – Ζάλτσμπουργκ 19:45

Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ 22:00

Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας 22:00

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ 22:00

Παρί – Τζιρόνα 22:00

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις