Site icon NewsIT

Champions League: Νάπολι – Λίβερπουλ 4-1, Τότεναμ – Μαρσέιγ 2-0

07.09.2022 | 23:57
Champions League: Νάπολι – Λίβερπουλ 4-1, Τότεναμ – Μαρσέιγ 2-0

Soccer Football - Champions League - Group A - Napoli v Liverpool - Stadio Diego Armando Maradona, Naples, Italy - September 7, 2022 Napoli's Andre-Frank Zambo Anguissa celebrates scoring their second goal REUTERS/Ciro De Luca

Η Νάπολι ήταν καταιγιστική απέναντι στη Λίβερπουλ επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-1, αρχίζοντας ονειρικά τις υποχρεώσεις της στο Champions League. Νικηφόρο ξεκίνημα και την Τότεναμ η οποία με δυο γκολ του Ριτσάρλισον ξεπέρασε το εμπόδιο της Μαρσέιγ.

Μια φοβερή και τρομερή Νάπολι εμφανίστηκε στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα συντρίβοντας τη περσινή φιναλίστ Λίβερπουλ με 4-1, βάζοντας φωτιά στον πρώτο όμιλο του Champions League.

Οι Ναπολιτάνοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο παίρνοντας προβάδισμα 3 τερμάτων με σκόρερ του Ζιελίνσκι, Σιμεόνε και Ανγκισά, με τους παίκτες τους Σπαλέτι να έχουν ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζιελίνσκι έκανε το 4-0, ενώ το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κλοπ η οποία προβληματίζει μέχρι στιγμής με την απόδοση της, ήταν να μειώσει με τον Ντιας σε 4-1.

Δυο γκολ του Ριτσάρλισον ήταν αρκετά για την Τότεναμ για να επικρατήσει επί της σκληροτράχηλης Μαρσέιγ με 2-0. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε δις στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας ιδανικό ντεμπούτο στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τους ”πετεινούς” να σκαρφαλώνουν στη κορυφή του 4ου ομίλου μαζί με τη Σπόρτινγκ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version