Site icon NewsIT

Champions League: “Οργή” στην Πόρτο! “Η πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο επωφελήθηκε από τον διαιτητή”

22.10.2020 | 14:35
Champions League φάση Μάντσεστερ Σίτι Πόρτο

Οι άνθρωποι της Πόρτο είναι έξαλλοι από τη διαιτησία του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πορτογάλοι ηττήθηκαν με 3-1, θεωρώντας ότι ο ρέφερι Άντρις Τρειμάνις έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

«Η ήττα είναι ήττα και για την Πόρτο δεν υπάρχουν ποτέ νίκες ή ηθικές ισοπαλίες. Αλλά αυτό που συνέβη χθες στην Αγγλία, όπου η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Πόρτο 3-1, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Είναι πραγματικότητα: η πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο επωφελήθηκε από πολλά λάθη του διαιτητή για να κερδίσει στην πρεμιέρα του Champions League» αναφέρει η Πόρτο, σημειώνοντας τη συνέχεια τις επίμαχες φάσεις και κάνοντας λόγο στα εκατομμύρια που ξόδεψε η Σίτι όλα αυτά τα χρόνια, εξακολουθώντας να αναζητά το πρώτο τρόπαιό της στο Champions League.

«Από τότε που εξαγοράστηκε από τον σημερινό αναπληρωτή πρωθυπουργό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το 2008, η Μάντσεστερ Σίτι έχει ξοδέψει περισσότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον κόσμο. Η επένδυση έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερη στις πέντε σεζόν που ο Πεπ Γκουαρντιόλα ηγείται ως προπονητής του συλλόγου, αλλά ο κύριος στόχος – να επιτύχει αυτό που έχει ήδη επιτύχει η Πόρτο δύο φορές, με απείρως πιο περιορισμένα μέσα – δεν έχει κατορθωθεί. Αν επωφελούνταν πάντα από διαιτησίες όπως χθες, η ιστορία σίγουρα θα ήταν πολύ διαφορετική…».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version