Τρίτη, 3 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Champions League: Σεβίλλη – Μάντσετσερ Σίτι 0-4, Σάλτσμπουργκ – Μίλαν 1-1

Champions League: Σεβίλλη – Μάντσετσερ Σίτι 0-4, Σάλτσμπουργκ – Μίλαν 1-1

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε περίπατο στο Σάντσεθ Πιθχουάν επικρατώντας της Σεβίλλης με 4-0, έχοντας πρωταγωνιστή για ένα ακόμη βράδυ τον Έρλιγκ Χάαλαντ για τον 7ο όμιλο. Στο παιχνίδι του 5ου ομίλου  η Μίλαν σκόνταψε στην πρεμιέρα του φετινού Champions League μένοντας στο 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ.

Ο Έρλιγκ Χάαλαντ δείχνει να μην έχει σταματημό και να συνεχίζει το ίδιο βιολί και στο Champions League. Ο Νορβηγός ήταν ο πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Σίτυ στην ευρεία επικράτηση επί της Σεβίλλης με 4-0, σκοράροντας δυο φορές και έτσι έφτασε τα 12 γκολ σε 8 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Σκόραραν επίσης για τους ”πολίτες” οι Φόντεν και Ντίας.

Αντίθετα η Σεβίλη ήταν απογοητευτική σε ένα ακόμη παιχνίδι, με την ομάδα του Λοπετεγκί να αγνοεί τη νίκη τη φετινή σεζόν.

Μίλαν και Σάλτζμπουργκ μοιράστηκαν την ισοπαλία στην Αυστρία για τον 5ο όμιλο του Champions League. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τέρμα του Οκαφόρ, με τους ροσονέρι να ισοφαρίζουν με τον Σαλεμάκερς, ενώ είχαν την ευκαιρία να πάρουν το παιχνίδι αλλά ο Οριγκί σημάδεψε το δοκάρι στις καθυστερήσεις.

7ος όμιλος
Ντόρτμουντ-Κοπεγχάγη 3-0
(35’ Ρόις, 42’ Γκερέιρο, 83’ Μπέλιγχαμ)
Σεβίλλη-Μάντσεστερ Σίτι (22:00)
Βαθμολογία
Μάντσεστερ Σίτι 3 (4-0)
Ντόρτμουντ 3 (3-0)

Κοπεγχάγη 0 (0-3)
Σεβίλλη 0 (0-4)

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις