Site icon NewsIT

Champions League: Στο… δρόμο για τα “αστέρια” Ντιναμό Κιέβου και Γάνδη

15.09.2020 | 23:43
Champions League: Στο… δρόμο για τα “αστέρια” Ντιναμό Κιέβου και Γάνδη

Μετά τον ΠΑΟΚ, Ντιναμό Κιέβου και Γάνδη ήταν οι ομάδες που κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στα play off του Champions League.

Βραδιά.. γηπεδούχων η Τρίτη (15.09.2020) για τα προκριματικά του Champions League, αφού μετά τον ΠΑΟΚ, τόσο η Ντιναμό Κιέβου όσο και η Γάνδη κατάφεραν να πάρουν το “εισιτήριο” για τα play off της διοργάνωσης.

Η Ντιναμό κέρδισε μέσα στο Κίεβο την Άλκμααρ του Παντελή Χατζηδιάκου με 2-0, ενώ η Γάνδη νίκησε εντός έδρας με 2-1 τη Ραπίντ Βιέννης του Ταξιάρχη Φούντα. Οι ηττημένες ομάδες θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στους ομίλους του Europa League.

 Η… δράση συνεχίζεται την Τετάρτη. Από το «ζευγάρι» Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας, θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των play off, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 22 ή 23 Σεπτεμβρίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί εκτός έδρας στις 29 ή 30 του μήνα.

Παράλληλα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη, που μπήκε με το… αριστερό στο πρωτάθλημα Ισραήλ (σ.σ. έχει μία ισοπαλία και μία ήττα στις πρώτες δύο αγωνιστικές), καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Μπρεστ, φιλοξενώντας την ομάδα από την Λευκορωσία.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League:

ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ) – Μπενφίκα (Πορτογαλία) 2-1

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) – Αλκμάαρ (Ολλανδία) 2-0

Γάνδη (Βέλγιο) – Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία) 2-1

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) 16/09

Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) – Μόλντε (Νορβηγία) 16/09

Ομόνοια (Κύπρος) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 16/09

Μίντιλαντ (Δανία) – Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) 16/09

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) – Ντιναμό Μπρεστ (Λευκορωσία) 16/09

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version