Site icon NewsIT

Champions League: «Τριάρα» από την Αταλάντα, φοβερό ματς και 2-3 στο Χιρόνα – Φέγενορντ

02.10.2024 | 21:41
Champions League: «Τριάρα» από την Αταλάντα, φοβερό ματς και 2-3 στο Χιρόνα – Φέγενορντ

Soccer Football - Champions League - Shakhtar Donetsk v Atalanta - Veltins-Arena, Gelsenkirchen, Germany - October 2, 2024 Atalanta's Ademola Lookman celebrates scoring their second goal with Sead Kolasinac REUTERS/Piroschka Van De Wouw

Η Αταλάντα έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην ουδέτερη έδρα της Σάλκε στη Γερμανία και πήρε τη νίκη με 3-0 στη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Μετά το 0-0 με την Άρσεναλ στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League, η Αταλάντα εμφανίστηκε πολύ πιο επιθετική κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και είχε δύο δοκάρια, τρία γκολ και ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για μία μεγαλύτερη επικράτηση στο ματς.

Ο Τζιμσίτι άνοιξε το σκορ από το 21ο λεπτό του αγώνα και ο Λούκμαν “καθάρισε” το ματς από το πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας στο 44′. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήρθε και το τρίτο γκολ από τον Μπελανόβα, βάζοντας πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση.

Στο άλλο απογευματινό παιχνίδι, Χιρόνα και Φέγενορντ προσέφεραν φοβερό θέαμα, καθώς είχαν συνεχείς εναλλαγές του σκορ, με χαμένα πέναλτι και ακυρωμένα γκολ. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με τον Λόπες, αλλά ένα αυτογκόλ του Ερέρα και ένα δεύτερο τέρμα από τον Μιλάμπο, έφεραν… τούμπα το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Η Χιρόνα “πίεσε” στη συνέχεια και έχασε πέναλτι, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Φαν ντε Μπέεκ στο 73′ και έδειξε ικανή να φθάσει σε νέα ανατροπή. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως, η Φέγενορντ βρήκε ξανά δίχτυα με τη βοήθεια και του Κρέιτσι και πήρε ξανά το προβάδισμα με 3-2. Οι Ισπανοί “πίεσαν” μέχρι τέλους για νέα ισοφάριση, αλλά το σκορ δεν άλλαξε, με την ολλανδική ομάδα να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη της στο Champions League.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα

Τρίτη 1 Οκτωβρίου

Σάλτσμπουργκ – Μπρεστ 0-4

Στουτγκάρδη – Σπάρτα Πράγας 1-1

Ίντερ – Ερυθρός Αστέρας 4-0

Ντόρτμουντ – Σέλτικ 7-1

Μπαρτσελόνα – Γιουνγκ Μπόις 5-0

Λεβερκούζεν – Μίλαν 1-0

Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν 2-0

Αϊντχόφεν – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Μάντσεστερ Σίτι 0-4

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου

Σαχτάρ – Αταλάντα 0-3

Χιρόνα – Φέγενορντ 2-3

22:00 Λίβερπουλ – Μπολόνια

22:00 Λειψία – Γιουβέντους

22:00 Μπενφίκα – Ατλέτικο Μαδρίτης

22:00 Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Μονακό

22:00 Λιλ – Ρεάλ Μαδρίτης

22:00 Άστον Βίλα – Μπάγερν

22:00 Στουρμ Γκρατς – Μπριζ

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version