Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Conference League: Αποκλεισμός για την Σέλτικ του Γιακουμάκη – Εύκολα στους «16» τα φαβορί

Conference League: Αποκλεισμός για την Σέλτικ του Γιακουμάκη – Εύκολα στους «16» τα φαβορί
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπόντο Γκλιμτ διπλασίασε τις νίκες της κόντρα στη Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη και πέρα πανηγυρικά στη φάση των «16» του Conference League. Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα προκρίθηκαν Λέστερ, Μαρσέιγ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Σέλτικ, παρ’ ότι ξεκίνησε ως βασικός και αγωνίστηκε ως το 76′, αφού η ομάδα του μετά το 1-3 της Γλασκώβης ηττήθηκε ξανά, αυτή τη φορά με 2-0 στη Νορβηγία από την Μπόντο Γκλιμτ και έμεινε εκτός συνέχεια του Conference League. 

Από εκεί και πέρα η Λέστερ διπλασίασε τις νίκες της με την Ράντερς, αφού επικράτησε 1-3 εκτός έδρας, ενώ η Μαρσέιγ δεν είχε κανένα πρόβλημα να «φιλοδωρήσει» για δεύτερη φορά με τρία γκολ την Καραμπάγκ, αυτή τη φορά εκτός έδρας.

Νίκη και πρόκριση και για την Παρτιζάν Βελιγραδίου επί της Σπάρτα Πράγας με 2-1 στο πιο αμφίρροπο ματς από όσα ξεκίνησαν νωρίς. Τέλος πιο επεισοδιακό ήταν το ματς της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Αϊντχόφεν, αφού διακόπηκε στο 58′ για λίγα λεπτά λόγω ρίψης αντικειμένων. Στο αγωνιστικό σκέλος οι Ισραηλινοί ισοφάρισαν στο τελικό 1-1 στις καθυστερήσεις, αλλά έμειναν εκτός λόγω της ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς. 

Οι Μπόντο Γκλιμτ, Αϊντχόφεν, Παρτιζάν, Μαρσέιγ και Λέστερ έγιναν έτσι οι πρώτοι πέντε σύλλογοι που προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο, όπου τους περιμένουν ήδη οι Αλκμάαρ, Βασιλεία, Κοπεγχάγη, Φέγενορτ, Γάνδη, Λίντσερ, Ρεν και Ρόμα.

Τα αποτελέσματα και οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «16»

Καραμπάγκ-Μαρσέιγ 0-3 (1-6)
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Αϊντχόφεν 1-1 (1-2)
Ράντερς-Λέστερ 1-3 (2-7)
Μπόντο/Γκλιμτ-Σέλτικ 2-0 (5-1)
Παρτίζαν Βελιγραδίου -Σπάρτα Πράγας 2-1 (3-1)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις