Τρίτη, 16 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Copa America: Η Σακίρα θα τραγουδήσει στον τελικό

Copa America: Η Σακίρα θα τραγουδήσει στον τελικό
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η ώρα για το μεγάλο τελικό του Copa America πλησιάζει και η ομοσπονδία του αμερικανικού ποδοσφαίρου έκανε γνωστό ότι η διάσημη τραγουδίστρια, Σακίρα, θα εμφανιστεί πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο τελικός του Copa America είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή (14/07/24 – ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα) και θα γίνει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, με τη Σακίρα να κάνει το δικό της σόου πριν τη σέντρα της αναμέτρησης. 

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει ήδη βρεθεί σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα, αλλά και στο ημίχρονο του Super Bowl, με το Copa America των ΗΠΑ να προστίθεται στη λίστα της, με την ελπίδα ότι θα βρίσκεται στον τελικό και η πατρίδα της.

Η Κολομβία θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη στον ημιτελικό και ο νικητής θα πάρει το δεύτερο “εισιτήριο” για το ματς του τροπαίου, όπου και περιμένει ήδη η Αργεντινή.

“Η Σακίρα είναι μια εξαιρετική Νοτιοαμερικανίδα σταρ που θαυμάζεται σε όλο τον κόσμο. Τα τραγούδια της τραγουδιούνται και χορεύονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, κάνοντας την τέχνη της ένα παγκόσμιο φαινόμενο που ξεπερνά τα σύνορα και το απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι.

Είμαστε σίγουροι ότι η εμφάνισή της στη σκηνή του Copa America θα αυξήσει το μήνυμα του υγιούς πάθους και της ενότητας μέσω του αθλητισμού” σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος της Conmebol ,Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις