Site icon NewsIT

Copa America: Ο Λιονέλ Μέσι έφερε sold out στο Αργεντινή – Καναδάς για την πρεμιέρα της διοργάνωσης

20.06.2024 | 10:01
Copa America: Ο Λιονέλ Μέσι έφερε sold out στο Αργεντινή – Καναδάς για την πρεμιέρα της διοργάνωσης

Jun 9, 2024; Chicago, Illinois, USA; Argentina forward Lionel Messi (10) enters the field before the game against Ecuador Soldier Field. Mandatory Credit: Daniel Bartel-USA TODAY Sports

Το Copa America μπαίνει στη… σέντρα τα ξημερώματα της Παρασκευής (21.06.2024) και το Αργεντινή – Καναδάς θα διεξαχθεί στην Ατλάντα. To “Mercedes-Benz Stadium” θα είναι κατάμεστο για την ομάδα του Λιονέλ Μέσι.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, εθνική Αργεντινής, με ηγέτη για μια ακόμα φορά τον Λιονέλ Μέσι θα βρεθεί -μαζί με τον Καναδά- στη “σέντρα” του 48ου Copa America, που αρχίζει αύριο (21.06.2024) στις ΗΠΑ και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι το πρώτο από τα τρία κορυφαία που θα διεξαχθούν στις ΗΠΑ, καθώς θ’ ακολουθήσουν το Μουντιάλ συλλόγων του 2026 και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 με την συμμετοχή 48 εθνικών ομάδων και θα φιλοξενηθεί παράλληλα στο Μεξικό και στον Καναδά.

Λίγο πριν γιορτάσει τα 37α γενέθλιά του, στις 24 Ιουνίου, ο Λιονέλ Μέσι θα ηγηθεί της “αλμπισελέστε” στον εναρκτήριο αγώνα εναντίον του Καναδά στην Ατλάντα, τα ξημερώματα (03.00 ώρα Ελλάδας) της Παρασκευής.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πέραν πάσης αμφιβολίας το “πρόσωπο” του τουρνουά, δεδομένου ότι παίζει στην Ιντερ Μαϊάμι, μία πόλη όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του τουρνουά.

Όπως έγινε και επίσημα γνωστό η πρεμιέρα του Copa America θα είναι sold out. Αυτό σημαίνει ότι η πρωταθλήτρια λατινικής Αμερικής θα αρχίσει την υπεράσπιση του “στέμματος” μπροστά σε 70.000 ποδοσφαιρόφιλους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version