Αθλητικά

Copa America: Στα προημιτελικά η Ουρουγουάη – Αποκλείστηκαν οι ΗΠΑ

Η εθνική Ουρουγουάης νίκησε με 1-0 τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa America, μαζί με τον Παναμά, που επικράτησε με 3-1 της Βολιβίας.

Η αναμέτρηση της Ουρουγουάης, διεξήχθη στο Κάνσας και κρίθηκε από το γκολ που σημείωσε στο 66ο λεπτό (σκόρερ ο Ολιβέρα), με την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, να ολοκληρώνει με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς την φάση των ομίλων/

Ο Αργεντινός προπονητής, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα από τις εξέδρες, λόγω τιμωρίας, προετοιμάζει τους παίκτες του για τον προημιτελικό του Σαββάτου, με αντίπαλο την Βραζιλία ή την Κολομβία.

Παράλληλα, ο Παναμάς προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, χάρη στα τέρματα των Φαγιάρδο (22`), Γκερέρο (79`) και Γιανίς (90`+1`), ενώ για τους Βολιβιανούς, σκόραρε ο Μιράντα στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης. 

ΗΠΑ και Βολιβία αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα