Site icon NewsIT

Cosmote TV σε ΕΠΟ: “Να γίνει στις 26 Ιουλίου ο τελικός του Κυπέλλου”

21.07.2020 | 11:07
Κύπελλο Ελλάδας

Η Cosmote TV ζητάει από την ΕΠΟ να μην αλλάξει ημερομηνία ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς θα προκαλέσει πρόβλημα στο προγραμματισμό της, με αποτέλεσμα η συνδρομητική πλατφόρμα να σκέφτεται ακόμα και να ακολουθήσει τη νομική οδό λόγω διαφυγόντων κερδών.

Με επιστολή που έστειλε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote TV ζητάει να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στις 26 Ιουλίου, όπως είχε προγραμματιστεί, αλλιώς τονίζει πως δημιουργείται θέμα προγράμματος με τα τηλεοπτικά, αφού ήδη είχε προετοιμαστεί πολύωρη παραγωγή κάλυψης του τελικού και τα διαφυγόντα κέρδη θα είναι πολλά, με τους ιθύνοντες της εταιρείας να σκέφτονται ακόμα την αποστολή εξωδίκου στην ομοσπονδία.

Η επιστολή της Cosmote TV στην ΕΠΟ

“Αξιότιμε κύριε Γαβριηλίδη,

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για την πρόθεση της ΕΠΟ να αναβάλει τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ουσιαστικά μόλις 4 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του.

Όπως αντιλαμβάνεστε η αναβολή αυτή μας δημιουργεί προβλήματα αφού έχουμε ήδη προγραμματίσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες σε τεχνικό επίπεδο για την τηλεοπτική παραγωγή του αγώνα.

Επιπλέον, σε περίπτωση αναβολής θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε τον μέχρι σήμερα εμπορικό μας προγραμματισμό (αναφορικά μάλιστα με το σημαντικότερο παιχνίδι της διοργάνωσης), κάτι το οποίο επηρεάζει φυσικά τις εμπορικές συνεργασίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε την επιθυμία της COSMOTE TV ο αγώνας να διεξαχθεί στην ημερομηνία που έχει ήδη καθοριστεί (Κυριακή 26/7) σε οποιοδήποτε γήπεδο αποφασιστεί και προφανώς κριθεί κατάλληλο από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version