Παρασκευή, 26 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Διαμαντίδης: Μόνο ο Σπανούλης μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη έπλεξε ο Δημήτρης Διαμαντίδης ο οποίος δήλωσε πως υποστήριζε τον Ολυμπιακό στο final-4 του Λονδίνου.

Διαβάστε τι είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στην εκπομπή «Αυτοψία» που θα μεταδοθεί τα μεσάνυχτα της Πέμπτης από την τηλεόραση του Alpha:

«Σαφώς όταν δεν είσαι στους τελικούς της Ευρωλίγκας και είσαι στην τηλεόραση, ζηλεύεις. Από την άλλη όμως, ότι είναι μια Ελληνική ομάδα στο φάιναλ φορ είναι σημαντικό γιατί δείχνει ότι το Ελληνικό Μπάσκετ είναι εδώ παρά την κρίση και τα προβλήματα που έχει» ανέφερε αρχικά ο Διαμαντίδης και συνέχισε:

«Ήμουν με την Ελληνική ομάδα και νομίζω το ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά και είναι καλό για το Ελληνικό Μπάσκετ . Όταν είσαι στο γήπεδο θέλεις να κερδίσεις, το ίδιο και ο αντίπαλός σου και με αρκετά παιδιά (σ.σ. του Ολυμπιακού) ήμουν και στην Εθνική ομάδα και έχω ζήσει στιγμές που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω ποτέ και τις έζησα με αυτά τα παιδιά».

Όσον αφορά την άλλη άκρη του Ατλαντικού και το καλύτερο (κατά πολλούς) πρωτάθλημα του κόσμου, η άποψή του είναι η εξής:

«Ο λόγος που δεν πήγα στο ΝΒΑ είναι οτι πρώτον δεν υπήρχε καμία πρόταση, αλλά και δεύτερον θεωρώ ότι ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Εγώ δεν μπορώ να φτάσω μέχρι εκεί. Τα προσόντα τα δικά μου δεν ταιριάζουν να παίξουν εκεί. Θεωρώ, από τα τελευταία χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου, ένας παίχτης που μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ είναι ο Βασίλης Σπανούλης και πιστεύω ότι από τους Έλληνες ήταν ο μόνος που μπορούσε να σταθεί» κατέληξε.

Μήνυμα προς τον αρχηγό του «τριφυλλιού» θέλησε να στείλει και ο Γιάννης Ιωαννίδης μέσω της ίδιας εκπομπής, με θέμα τι άλλο; Την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα.

«Πιστεύω ότι ο Διαμαντίδης, εάν πήγαινε στο NBA θα μπορούσε να παίξει. Εμένα είναι η ψυχή μου στο να γυρίσει ο Δημήτρης στην Εθνική, η πολιτεία μπορεί να μην δίνει λεφτά αλλά να δίνει άλλα πράγματα. Να είμαστε μεγαλόψυχοι και όπου μπορούμε να τους ανταμείβουμε. Θέλω με την ψυχή μου να του ζητήσω να επιστρέψει, αλλά δεν θέλω να τον στεναχωρήσω» ήταν τα λόγια του.

Σπανούλης: Καταπληκτική η συνεργασία μου με τον Μπαρτζώκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε