Πέμπτη, 8 Αυγ.
34oC Αθήνα

Διαμαντίδης: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το Ευρωπαϊκό!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για μία ακόμη φορά έγινε… παράδειγμα προς μίμηση, ή απλά έκανε το αυτονόητο; Σε μία δήλωση -πάντως- που στην Ελλάδα δεν συνηθίζεται να γίνεται, ο Δημήτρης Διαμαντίδης συνεχάρη τον “αιώνιο” αντίπαλο για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

 Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, ο αρχηγός του “τριφυλλιού” έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, τονίζοντας την σημασία της κατάκτησης ενός ακόμη ευρωπαϊκού τροπαίου για το ελληνικό μπάσκετ!

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού δείχνει ότι οι ελληνικές ομάδες παραμένουν σε υψηλό επίπεδο παρά την οικονομική κρίση. Αυτές οι επιτυχίες κάνουν καλό στο ελληνικό μπάσκετ”, τόνισε χαρακτηριστικά ο  Διαμαντίδης.

Ερωτηθείς για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ ανέφερε: “Το πρώτο κομμάτι ολοκληρώθηκε έχοντας καταλάβει τη δεύτερη θέση. Θα αντιμετωπίσουμε στον Ίκαρο και θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτά τα πάιχνίδια να βελτιωθούμε κι άλλο και να φτάσουμε στους τελικούς”.

Όσο για την Εθνική ήταν τόσο λακωνικός όσο και ξεκάθαρος: “Εγώ έχω κάνει δηλώσεις για το θέμα της Εθνικής και δεν θέλω να αναφερθώ άλλο σε αυτό. Έχει κλείσει για μένα το κεφάλαιο”.

Διαβλαστε ακόμα…

Το λάβαρο του πρωταθλητή Ευρώπης στον…ουρανό του ΣΕΦ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

“Καυτός” ο Κάρι – Δύσκολο…πέρασμα του Παναθηναϊκού από την Πυλαία!

Δολοφονική επίθεση στον Σάσα Ντανίλοβιτς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε