Πέμπτη, 8 Αυγ.
34oC Αθήνα

Δολοφονική επίθεση στον Σάσα Ντανίλοβιτς!

Δολοφονική επίθεση στον Σάσα Ντανίλοβιτς!

Ο άλλοτε άσος του ΝΒΑ και νυν πρόεδρος της Παρτιζάν, Σάσα Ντανίλοβιτς δέχθηκε δολοφονική επίθεση την ώρα που βρισκόταν σε εστιατόριο στο Βελιγράδι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομέιο όπου υποβλήθηκε σε 5ωρη χειρουργική επέμβαση ώστε να αποφύγει τον κίνδυνο.

Αγνωστοι τον μαχαίρωσαν, κατά άλλα δημοσιεύματα στη Σερβία τον πυροβόλησαν δύο φορές στην κοιλιά, ενώ όπως μεταδίδουν τα τηλεοπτικά Μέσα της Σερβίας, ο Ντανίλοβιτς τραυματίστηκε στα χέρια και στο κεφάλι, ευτυχώς ελαφρύτερα.

Αμέσως οδηγήθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, διάρκειας 5 ωρών, ενεδικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης που πλέον χαρακτηρίζεται «σταθερή».

Σύμφωνα με κάποιες πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στις 2 τα ξημερώματα στο εστιατόριo «Kafanica» και είχε προηγηθεί ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα στον Ντανίλοβιτς και τους αγνώστους που έκαναν την δολοφονική επίθεση εναντίον του!

Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες, αλλά και τα αίτια, ενώ σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ ο ίδιος ο Ντανίλοβιτς αρνείται να κατονομάσει τον δράστη, αλλά και να εξηγήσει τα όσα έγιναν κατά την παρουσία του στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

Την ίδια ώρα η φίλαθλη κοινή γνώμη στη Σερβία είναι ανάστατη καθώς ο Ντανίλοβιτς είναι μία θρυλική αθλητική φιγούρα για τη γειτονική χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε