Παρασκευή, 27 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Ένταση πριν την συμφωνία – Διάλογοι “φωτιά” στην Superleague

Ένταση πριν την συμφωνία – Διάλογοι “φωτιά” στην Superleague

Ένταση στην συνεδρίαση της Superleague στην οποία έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζους και Ζήσης Βρύζας. Οι “καυτοί” διάλογοι, η συμφωνία των “αιωνίων” για ξένους αρχιδιαιτητές και η απόφαση να σταματήσουν οι δυσφημιστικές δηλώσεις.

Η κοινή παρουσία των προέδρων του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ (απουσίαζε μόνο ο Απόλλων) στην συνεδρίαση της Superleague το μεσημέρι της Πέμπτης έβγαλε αρκετές ειδήσεις.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το ποδόσφαιρο και υπήρξαν αρκετές αντιπαραθέσεις.

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει η διαιτησία στον χθεσινό ημιτελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, Βρυζας και Μαρινάκης συζήτησαν σε καλό κλίμα με τον δεύτερο να φέρεται να λέει πως: “Χάσατε, φωνάξατε, αλλά δεν παίξατε και μπάλα” και τον πρώτο να απαντάει: “Μα πως να παίξουμε; Εμείς μείναμε με 10 και εσείς όχι.”

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φέρεται να συμφώνησε πως θα μπορούσε να αποβληθεί και παίκτης της δικής του ομάδας στην επίμαχη φάση, ωστόσο φέρεται να συμπλήρωσε πως: “Ούτε με 11, ούτε με 10 παίξατε μπάλα”.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνστανίνου του οποίου οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω από την αίθουσα. Κάποια στιγμή μάλιστα κι ενώ η κουβέντα ήταν ανάμεσα στον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού και στον Βαγγέλη Μαρινάκη καποιος εκ των δύο είπε “Δεν φοράς παντελόνια” για να πάρει την απάντηση: “Πάμε εξω να δούμε ποιος φοράει παντελόνια”.

Ενδιαφέρον είχε και η τοποθέτηση του προεδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου ο οποίος μίλησε για διάφορα θέματα του ποδοσφαίρου και κάποια στιγμή μιλώντας για την διαιτησία φέρεται να είπε: “Όλοι βλέπουν τι γίνεται. Από τον απλό κόσμο μέχρι τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς”.

Τότε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε πως “εσύ έχεις τα μέσα και γκρινιάζεις” για να απαντήσει ο Αλαφούζος “Γιατί; Εσύ δεν έχεις τα μέσα”.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την άποψη πως είναι θετικός ο Ολυμπιακός στο να έρθουν ξένοι διαιτητές και αρχιδιαιτητές, ακόμα και παρατηρητές όπως ζήτησε ο Παναθηναϊκός.

Τέλος, ο Γιάννης Μώραλης ζήτησε πως πρέπει όλες αυτές οι δηλώσεις και οι ανακοινώσεις που βγαίνουν ακόμα και κατά την διάρκεια των αγώνων καθώς μόνο κακό κάνουν στο ποδόσφαιρο.

Έτσι, η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε μέσα σε καλό κλίμα και μετά από λίγο βγήκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εκπροσωπήθηκε το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών της Super League (πλην της ΠΑΕ Απόλλων).

Παρέστησαν –μεταξύ άλλων-  οι κ.κ. Αλαφούζος, Βρύζας, Μαρινάκης.Εκτιμήθηκε ομόφωνα από το σύνολο των ΠΑΕ ότι η πρακτική του τελευταίου διαστήματος με τις εκατέρωθεν δυσφημιστικές δηλώσεις εις βάρος του Πρωταθλήματος της Super League και συγκεκριμένων ΠΑΕ-Μελών της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πλήττουν εν τέλει το οικοδόμημα ολόκληρου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ταυτόχρονα, σε συναινετικό κλίμα, υποβλήθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση συγκεκριμένων θεσμικών θεμάτων του εν γένει χώρου του ποδοσφαίρου και αποφασίστηκε να γίνει η σχετική συζήτηση εντός των επόμενων ημερών. Παράλληλα συμφωνήθηκε και αποφασίστηκε όπως η ως άνω πρακτική των δηλώσεων παύσει άμεσα, με γνώμονα την επιτυχή έκβαση του εν λόγω εγχειρήματος».

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε