Site icon NewsIT

Eθνική Ισπανίας: Η βασιλική οικογένεια υποδέχτηκε τους πρωταθλητές Ευρώπης στο παλάτι

15.07.2024 | 22:14
Eθνική Ισπανίας: Η βασιλική οικογένεια υποδέχτηκε τους πρωταθλητές Ευρώπης στο παλάτι

Soccer Football - Euro 2024 - Final - Spain v England - Berlin Olympiastadion, Berlin, Germany - July 14, 2024 King Felipe VI of Spain and his daughter Infanta Sofia celebrate with the team after victory REUTERS/Kai Pfaffenbach

Την αποστολή της Eθνικής Ισπανίας, υποδέχτηκε στο παλάτι της Θαρθουέλα η βασιλική οικογένεια, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να ζουν μοναδικές στιγμές.

Η ποδοσφαιριστές της Ισπανίας μετά την άφιξη τους στην Μαδρίτη, μεταφέρθηκαν στο βασιλικό παλάτι, όπου τους περίμενε η βασιλική οικογένεια, για να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του Euro 2024.

Ο βασιλιάς Φίλιππος ΣΤ’  τους ευχαρίστησε για τη χαρά που έφεραν στη χώρα πριν από την αναμνηστική φωτογραφία στα σκαλιά του Παλατιού με τη βασιλική οικογένεια.

Η βασίλισσα Λετίθια φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα ενώ η πριγκίπισσα Ελεονώρα και η Σοφία φορούσαν για την περίσταση τη φανέλα της εθνικής ομάδας με τον αριθμό 10.

Οι ήρωες του Βερολίνου έγιναν δεκτοί και από τον πρόεδρο της κυβέρνησης, Πέδρο Σάντσεθ, πριν από την προγραμματισμένη παρέλαση με το λεωφορείο στους δρόμους της Μαδρίτης, η οποία θα ολοκληρωθεί στην πλατεία Θιμπέλες.

Η «Ρόχα», μετά από μία θριαμβευτική πορεία στο EURO 2024, επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης και έγινε η πρώτη Εθνική που μετρά τέσσερα τρόπαια μετά τις στέψεις του 1964, του 2008 και του 2012.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version