Site icon NewsIT

Eθνική Ισπανίας: Ολοκληρώθηκε η παρέλαση των πρωταθλητών Ευρώπης στην Μαδρίτη

15.07.2024 | 22:25
Eθνική Ισπανίας: Ολοκληρώθηκε η παρέλαση των πρωταθλητών Ευρώπης στην Μαδρίτη

Soccer Football - Euro 2024 - Spain Parade after winning Euro 2024 - Madrid, Spain - July 15, 2024 Spain's Dani Carvajal celebrates with teammates on the team bus during the Spain parade after winning Euro 2024 REUTERS/Violeta Santos Moura

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ισπανίας έκαναν παρέλαση στην Μαδρίτη, πάνω σε ένα ανοιχτό λεωφορείο και γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο.

Η Εθνική Ισπανίας μετά την κατάκτηση του Euro 2024 επέστρεψε στην χώρα και την Μαδρίτη, με τους παίκτες των «φούριας ρόχας» να γνωρίζουν την αποθέωση από τον κόσμο.

Συγκεκριμένα σύσσωμη η αποστολή της Ισπανίας αφού επισκέφτηκε το βασιλικό παλάτι, στη συνέχεια έκανε παρέλαση σε ανοικτό λεωφορείο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με τις σκηνές να είναι εντυπωσιακές.

 
 
 

Άλλωστε από το 2012 η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ισπανίας δεν είχε πανηγυρίσει κάποιο μεγάλο τρόπαιο, με την δίψα και την ανυπομονησία του κόσμου να είναι τεράστια.

 
 

Το λεωφορείο έφτασε στην πλατεία Θιβέλες, εκεί όπου το πάρτι για την κατάκτηση του Euro 2024 κορυφώθηκε, με τους παίκτες να δοξάζονται από τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version