Δευτέρα, 2 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Euro 2020: Έξαλλοι οι Ιταλοί – «Στον τελικό με ανύπαρκτο πέναλτι οι Άγγλοι, ας τους πάρουμε το στέμμα»

Euro 2020: Έξαλλοι οι Ιταλοί – «Στον τελικό με ανύπαρκτο πέναλτι οι Άγγλοι, ας τους πάρουμε το στέμμα»
ΦΩΤΟ Reuters

Η πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2020 με αμφισβητούμενο πέναλτι επί της Δανίας προκάλεσε τα οργισμένα πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου σήμερα (8/7), που κάνουν λόγο για πρόκριση με διαιτητική βοήθεια.

Ο τρόπος που ήρθε η πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2020, έχει φέρει αντιδράσεις και κυρίως από πλευράς Ιταλών, που θα τους αντιμετωπίσουν στο «Γουέμπλεϊ» την Κυριακή (11/7) για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Το γκολ του Κέιν στην παράταση, το οποίο προήλθε από αμφισβητούμενο πέναλτι σε ανατροπή του Στέρλινγκ από τον Γένσεν, αμφισβητείται έντονα από τα ιταλικά Μέσα, ενώ γίνεται έντονη κριτική και στο γεγονός ότι στην εξέλιξη της φάσης υπήρξε δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρος.

Μάλιστα, η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» έχει ως τίτλο στο πρωτοσέλιδο της: «Αγγλική σούπα. Δύο μπάλες στο γήπεδο και ανύπαρκτο πέναλτι».

Η «Gazzetta Dello Sport», από την πλευρά της αναφέρει: «Ας της πάρουμε το στέμμα, η Δανία τρόμαξε την Αγγλία. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ χρειάστηκε τη βοήθεια του διαιτητή για να φτάσει στον τελικό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις