Τρίτη, 16 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Euro 2024: Tο συγκλονιστικό μήνυμα του Σβεν Γκόραν Έρικσον στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

Euro 2024: Tο συγκλονιστικό μήνυμα του Σβεν Γκόραν Έρικσον στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ζητώντας από τον προπονητή της Εθνικής Αγγλίας τα «λιοντάρια» να κατακτήσουν το Euro 2024.

O Σβεν Γκόραν Έρικσον παρότι Σουηδός, αποτελεί ένα από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της Εθνικής Αγγλίας, με τον παλαίμαχο προπονητή των «λιονταριών» να στέλνει ένα συγκλονιστικό μήνυμα ενόψει του τελικού στο Euro 2024 στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Όπως αναφέρει η Telegraph ο Έρικσον ζήτησε από το Σάουθγκεϊτ να κατακτήσει τo τρόπαιο, προκειμένου να δικαιωθεί όλο το αγγλικό ποδόσφαιρο και για εκείνον και για τον σερ Μπόμπι Ρόμπσον που «έφυγε» απ’ τη ζωή.

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον, που δίνει εδώ και πολύ καιρό την πιο σκληρή μάχη της ζωής του απέναντι στον καρκίνο, θέλει να δει την Αγγλία να κερδίζει τον τίτλο του Euro 2024, έχει καθίσει στον  πάγκο των «τριών λιονταριών» από το 2001 έως το 2006 έχοντας απωθημένο την κατάκτηση εντός τροπαίου.

«Αγαπητέ Γκάρεθ, κάνε το για μένα, τον Σερ Μπόμπι και την Αγγλία» δήλωσε ο Έρικσεον και συνέχισε λέγοντας πως ο Σάουθγκεϊτ έχει μάθει πολλά από τα λάθη των προηγούμενων:

«Έχει μάθει από τα λάθη που κάναμε εμείς. Ειδικά από το νοητικό μπλοκάρισμα στη διαδικασία των πέναλτι και έφτασε πιο μακριά από οποιονδήποτε από εμάς» ήταν τα λόγια του Έρικσον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις