Τετάρτη, 26 Ιουν.
30oC Αθήνα

Euro 2024: YouTuber πλαστογράφησε εισιτήρια, ντύθηκε μασκότ και μπήκε σε αγώνα της διοργάνωσης

Euro 2024: YouTuber πλαστογράφησε εισιτήρια, ντύθηκε μασκότ και μπήκε σε αγώνα της διοργάνωσης

Ένας YouTuber με αφορμή την αναμέτρηση Γερμανία – Σκωτία για το Euro 2024 θέλησε να πλαστογραφήσει τα εισιτήρια του, με τον ίδιο να ντύνεται μασκότ και να μπαίνει στο γήπεδο. Όλα αυτά δεν δίστασε να τα καταγράψει και να τα ανεβάσει στο προσωπικό του κανάλι.

O Mάρβιν Βίλντχαγκε ένας 27χρονος YouTuber από την Γερμανία βρέθηκε στον εναρκτήριο αγώνα του Euro 2024 ανάμεσα σε Γερμανία και Σκωτία, με τον ίδιο να ανεβάζει στο κανάλι του ορισμένα από αυτά που έγιναν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το παιχνίδι.

Μπορεί στη Γερμανία οι αστυνομικές δυνάμεις να είναι πάρα πολλές και τα μέτρα ασφαλείας αυστηρά, ωστόσο υπάρχει τρόπος για κάποιον να μπορέσει να ξεφύγει.

Τον δρόμο έδειξε ο νεαρός YouTuber ο οποίος κατάφερε να μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ντυμένος με τη στολή της μασκότ του Euro.

Ο τρόπος με τον οποίο τα κατάφερε ήταν πλαστογραφώντας τη διαπίστευση και το εισιτήριο του, με τους αρμόδιους να μην καταφέρνουν ποτέ να βρουν την παρατυπία. 

Μάλιστα ο Βίλντχαγκε δεν ήταν μόνος, αλλά είχε συνοδεία δυο ατόμων, με τον ίδιο να μην διστάζει να ανεβάσει τα παραπάνω στο κανάλι του. 

Όπως είναι λογικό το συγκεκριμένο video έχει γίνει viral και μετρά περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια προβολές, με τον ίδιο τον YouTuber να έχει γίνει ευρέως γνωστός.

Άλλωστε ένα τέτοιο εγχείρημα δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. 

Όπως είναι λογικό οι αρμόδιες αρχές έχουν θορυβηθεί και πλέον εξετάζουν πως μπορούν να αποφύγουν τέτοια περιστατικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις