Δευτέρα, 1 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Euro 2024: Εκπληκτικό αλλά και ιστορικό το γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο Αγγλία – Σλοβακία

Euro 2024: Εκπληκτικό αλλά και ιστορικό το γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο Αγγλία – Σλοβακία
Reuters

Το απίθανο γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 90+5′ του Αγγλία – Σλοβακία για τους “16” του Euro 2024, όχι μόνο ισοφάρισε για τα “τρία λιοντάρια” και οδήγησε το ματς στην παράταση, αλλά βρήκε και μια ιδιαίτερη θέση στην ιστορία της ομάδας στη διοργάνωση.

Πριν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι και οπαδοί πατήσουν το “send” για αναρτήσεις… μίσους και κακίας προς την ομάδα του Σάουθγκεϊτ και τα “τρία λιοντάρια” πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πέτυχε μια συγκλονιστική γκολάρα -με ανάποδο “ψαλιδάκι”- ισοφαρίζοντας την Σλοβακία στο 90+5′ και στέλνοντας το ματς των “16” του Euro 2024 στην παράταση.

Τα πράγματα στη συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστά, με τον Χάρι Κέιν να κάνει άμεσα το 2-1 και να στέλνει την εθνική Αγγλίας στα προημιτελικά του Euro 2024 (θα αντιμετωπίσουν την Ελβετία).

Το γκολ του Μπέλιγχαμ υμνήθηκε από τους οπαδούς και τον Τύπο της χώρας, αλλά έχει και μια ακόμα ιδιαίτερη σημασία για την Εθνική Αγγλίας. Όπως αναφέρει και το “Sky Sports”, το τέρμα του Μπέλιγχαμ είναι αυτό που έχει μπει πιο κοντά σε λήξη αγώνα της ομάδας σε Euro.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports)

“Αργοπορημένο” και συγκλονιστικό, που έφερε την ανατροπή για την Αγγλία στα 94 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις