Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Euro 2024 – Έντι Ράμα: «Κανείς δεν πίστευε πως η Αλβανία θα ήταν ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης»

Euro 2024 – Έντι Ράμα: «Κανείς δεν πίστευε πως η Αλβανία θα ήταν ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης»
Reuters

Η ανάρτηση του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας κόντρα στην Ισπανία, για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Euro 2024.

Στο πλευρό των παικτών του Σιλβίνιο ο Έντι Ράμα για το “θαύμα”. Η Αλβανία αντιμετωπίζει απόψε (24.06.2024, 22:00) την Ισπανία στην κατάμεστη «Merkur Spiel-Arena» του Ντίσελντορφ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 και έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού θα πρέπει να κάνει την απόλυτη υπέρβαση νικώντας για πρώτη φορά μετά από 8 ήττες σε ισάριθμα ματς την Ισπανία για να περάσει στην επόμενη φάση για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Λίγες ώρες πριν από τη σπουδαία αναμέτρηση, ο Αλβανός πρωθυπουργός, έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media με στόχο να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του Σιλβίνιο.

Όσα έγραψε στο Facebook ο Έντι Ράμα:

“Κανείς δεν θα πίστευε ότι στον αγώνα του 3ου ομίλου στο EURO 2024, η Αλβανία θα ήταν ακόμα στο παιχνίδι και εν τω μεταξύ θα ήταν τρίτη, όχι τελευταία σε αυτό που παγκοσμίως αναφέρεται ως “γκρουπ του θανάτου”.

Η πολύ μεγαλύτερη εμπειρία των αντιπάλων στα δύο πρώτα ματς έπαιξε το ρόλο της εναντίον μας, αλλιώς η θέση μας σήμερα θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο ευνοϊκή. Ναι, αυτό είναι ποδόσφαιρο και κάθε λύπη του σήμερα είναι μια εμπειρία για το αύριο.

Σήμερα αντιμετωπίζουμε την πιο τρομερή ομάδα του ομίλου σε μια αποστολή που στα χαρτιά είναι 100% αδύνατη. Αλλά η μπάλα είναι στρογγυλή και το βράδυ οι 12 κοκκινόμαυροι, αυτοί στο γήπεδο και ο 12ος παίκτης μας στις εξέδρες, ένας από τους μεγαλύτερους αυτού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δεν έχουν απολύτως τίποτα να χάσουν.

Αρκεί να παίξουν και να απολαύσουν μέχρι τέλους τις μαγικές στιγμές που δημιούργησαν μόνοι τους. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ισπανία, η νέα μας Εθνική ομάδα θα βγει με το κεφάλι ψηλά και με μεγάλη εμπειρία”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις