Κυριακή, 18 Αυγ.
27oC Αθήνα

Euro 2024: Φάσεις και γκολ από τα Σλοβακία – Ουκρανία 1-2, Πολωνία – Αυστρία 1-3 και Ολλανδία – Γαλλία 0-0

Euro 2024: Φάσεις και γκολ από τα Σλοβακία – Ουκρανία 1-2, Πολωνία – Αυστρία 1-3 και Ολλανδία – Γαλλία 0-0

Η όγδοη μέρα του Euro 2024 ολοκληρώθηκε με δύο σπουδαίες νίκες για Ουκρανία και Αυστρία και μία ισοπαλία χωρίς τέρματα ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Γαλλία

Ανοιχτά έμειναν σχεδόν όλα τα μέτωπα στον τέταρτο όμιλο του Euro 2024, μετά τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής. Η Αυστρία επικράτησε της Πολωνίας με 3-1 και έμεινε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης, αφήνοντας ουσιαστικά εκτός Euro 2024 τους Πολωνούς.

Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, Ολλανδία και Γαλλία έμειναν στο 0-0, με την ισοπαλία να κάνει και στις δύο ομάδες, οι οποίοι ισοβαθμούν στην κορυφή.

Στην τελευταία αγωνιστική, η Γαλλία αντιμετωπίζει την Πολωνία και αναμένεται με νίκη να σφραγίσει την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης, ενώ η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Αυστρία σ’ έναν αγώνα ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα.

Η βαθμολογία του ομίλου:

Ολλανδία 4
Γαλλία 4
Αυστρία 3
Πολωνία 0

Τα highlights των Πολωνία – Αυστρία 1-3 και Ολλανδία – Γαλλία 0-0:

Για τον πέμπτο όμιλο, η Ουκρανία έκανε την ανατροπή κόντρα στη Σλοβακία, επικρατώντας με 2-1. Οι Ουκρανοί έβαλαν φωτιά στον όμιλο, μιας και δεν αποκλείεται μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής όλες οι ομάδες να έχουν από 3 βαθμούς!

Η βαθμολογία στον πέμπτο όμιλο:

Ρουμανία 3 (1)
Ουκρανία 3 (2)
Σλοβακία 3 (2)
Βέλγιο 0 (1)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις