Site icon NewsIT

Euro 2024: Για τη νίκη – πρόκριση η Γερμανία απέναντι στην Ουγγαρία

19.06.2024 | 08:45
Euro 2024: Για τη νίκη – πρόκριση η Γερμανία απέναντι στην Ουγγαρία

Soccer Football - Euro 2024 - Group A - Germany v Scotland - Munich Football Arena, Munich, Germany - June 14, 2024 Germany's Jamal Musiala celebrates scoring their second goal with Antonio Rudiger REUTERS/Kai Pfaffenbach TPX IMAGES OF THE DAY

Η Γερμανία αντιμετωπίζει την Ουγγαρία για το Euro 2024, ένα παιχνίδι που τα «πάντσερ» θέλουν να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να μπορέσουν να εξασφαλίσουν από την δεύτερη αγωνιστική την πρόκριση τους στα νοκ – άουτ της διοργάνωσης.

Η Γερμανία μετά την εξαιρετική της πρεμιέρα απέναντι στην Σκωτία, θέλει να κάνει το 2/2 με το σύνολο του Νάγκλεσμαν να αντιμετωπίζει την Ουγγαρία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο του Euro.

Ένα παιχνίδι που δεν θα έχει καμία σχέση με την πρεμιέρα, αφού αφενός η Ουγγαρία αποτελεί καλύτερη ομάδα από την Σκωτία, αφετέρου καθώς οι Γερμανοί είναι δύσκολο να παρουσιαστούν ξανά τόσο αποτελεσματικοί.

Η αναμέτρηση ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της Τετάρτης (19/06/24) με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για ξεχωριστό λόγο.

Τα «πάντσερ» προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στα νοκ – άουτ του Eurο, ενώ οι Μαγυάροι προκειμένου να μπορέσουν να διατηρήσουν τις πιθανότητες που έχουν για πρόκριση.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στις  τρεις τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δυο ομάδων, η Ουγγαρία μετρά μια νίκη και δυο ισοπαλίες, ένα στατιστικό στοιχείο το οποίο θα έχει ενδιαφέρον να φανεί εάν συνεχιστεί ή «σπάσει».

Οι έξι όμιλοι του Euro 2024

Γερμανία, Ουγγαρία, Σκωτία, Ελβετία

Ισπανία, Αλβανία, Κροατία, Ιταλία

Αγγλία, Δανία, Σλοβενία, Σερβία

Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία, Πολωνία

Βέλγιο, Ρουμανία, Σλοβακία, Ουκρανία

Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία, Γεωργία

Κριτήρια ισοβαθμίας

1) Βαθμοί στα μεταξύ τους

2) Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους

3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους

4) Συνολική διαφορά τερμάτων

5) Καλύτερη επίθεση

6) Αν την τελευταία αγωνιστική τίθενται αντιμέτωπες οι ισόβαθμες ομάδες και δεν υπερτερεί κάποια με βάση τα παραπάνω κριτήρια, τότε η κατάταξη θα κριθεί από διαδικασία πέναλτι, αν και εφόσον μετά την αναμέτρηση παραμένουν ισόβαθμες

7) Λιγότεροι βαθμοί ποινής

8) Υψηλότερη κατάταξη στην προκριματική φάση, εκτός αν ισοβαθμία αφορά τη διοργανώτρια Γερμανία, που τότε θα γίνει κλήρωση.

Τετάρτη 19 Ιουνίου

16:00 Κροατία – Αλβανία, ΕΡΤ1

19:00 Γερμανία – Ουγγαρία, ΕΡΤ1

22:00 Σκωτία – Ελβετία, ΕΡΤ1

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version